Gebruik narrowcasting binnen zorg en welzijn

Als patiënten soms even moeten wachten, is het fijn als je die wachttijd zo aangenaam mogelijk maakt. Met narrowcasting informeer je al je patiënten over belangrijke onderwerpen en geef je antwoord op de meest gestelde vragen.

Continue communicatie via narrowcasting schermen bespaart iedereen veel tijd en legt verbinding met de bezoeker aan jouw praktijk of zorginstelling.

Voor de zorg en welzijn branche hebben we speciale waardevolle producten ontwikkeld, die makkelijk te gebruiken zijn. In de diverse sjablonen hoef je alleen nog eigen informatie in te vullen. Daarbij voeg je nieuws als pollennieuws of video’s van NHG over gezondheidsthema’s simpel toe. Met een eigen huisstijl is narrowcasting al snel een professioneel videoprogramma.

Bevorder patiënttevredenheid

Juiste informatie over wachttijden

Altijd up-to-date informatie over jouw praktijk of instelling binnen zorg en welzijn met narrowcasting. Je wilt de patiënten informeren over welke artsen aanwezig zijn en of hun afspraak eventueel uitloopt.

Via de narrowcasting schermen weten patiënten waar ze aan toe zijn en dit bevordert de patiënttevredenheid binnen de praktijk en de hele branche van zorg en welzijn. Je maakt zelf een afwisselend programma, waarin uiteraard de wachttijdinformatie altijd getoond wordt.

Met de QuickEdit functie pas je deze tijden heel eenvoudig aan, zonder in het narrowcasting systeem te hoeven inloggen.

Wie is de eerstvolgende?

Digitaal volgnummersysteem

Narrowcasting kan heel eenvoudig gekoppeld worden aan een digitaal volgnummersysteem. Meerdere medewerkers kunnen tegelijkertijd het volgnummersysteem aansturen door bij de balie op een knop te drukken. De patiënt ziet dan meteen wanneer hij aan de beurt is en bij welke balie hij zich kan melden.

Voor integratie met het narrowcasting systeem hebben we 3 volgnummersystemen: Comsysco, Apotheek Partners en Qmatic.

volgnummersysteem

Ontdek hoe makkelijk het is!

Doe de gratis demo.

Informatie en ontspanning

Wachtkamerscherm

Naast algemene bedrijfsinformatie kun je de informatie ook afwisselen met interessante video’s over bepaalde thema’s binnen zorg en welzijn, recente nieuwsberichten of video’s die juist wat ontspanning bieden.
Dan lijkt de wachttijd voor de patiënten minder lang.

Narrowcasting helpt bij de communicatie naar de patiënten en maakt de totale beleving van het bezoek aan de praktijk of instelling binnen zorg en welzijn prettiger.

Professionele uitstraling en herkenbaarheid

Narrowcasting in eigen huisstijl

Uiteraard kun je ook deze narrowcasting opties helemaal in eigen stijl laten opmaken, die past bij de praktijk binnen zorg en welzijn. Dat zorgt voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid bij de patiënten. Met narrowcasting krijgt jouw informatie op een dynamische manier een groot bereik bij al je patiënten.

Klantverhalen

alphega | Easyscreen | Client case

Alphega Apotheken

EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER ALPHEGA APOTHEKEN Alphega Apotheken Een wachtrij in de apotheek is eerder regel dan uitzondering. Om een prettige sfeer te creëren en de wachtende klant een aangenaam gevoel te geven heeft Alphega Apotheken gekozen voor narrowcasting van Easyscreen. Van de 70 vestigingen maakt een groot deel van

LEES MEER
arts en zorg | Easyscreen | Client case

Arts en Zorg

EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER ARTS EN ZORG Arts en Zorg “Wij ervaren narrowcasting met Easyscreen als makkelijk en leuk! Onze bezoekers worden op een aantrekkelijke manier geïnformeerd” Arts en Zorg biedt een breed pakket aan medische diensten onder één dak. Maar liefst 21 locaties staan dagelijks garant voor klantvriendelijke en

LEES MEER
bergman clinics | Easyscreen | Client case

Bergman Clinics

EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER BERGMAN CLINICS Bergman Clinics “Door het gebruik van Easyscreen narrowcasting voelen patiënten zich meer op hun gemak.” Bergman Clinics is met de merken Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira in bijna 30 jaar uitgegroeid tot het grootste netwerk van focusklinieken voor planbare medische zorg in

LEES MEER

Start je narrowcasting demo. Het is gratis!

Probeer onze narrowcasting software helemaal gratis. Met een Easyscreen demo account zie je direct hoe snel en simpel je je eigen narrowcasting programma maakt. Vraag een demo account aan via het formulier hiernaast. Je ontvangt dan binnen vijf seconden een gebruikersnaam en wachtwoord. Log in en maak kennis met de ongekende mogelijkheden van Easyscreen.

  • Gebruik live-widgets
  • Upload je eigen media
  • Maak je eigen playlist
  • Kies uit honderden templates
  • Koppel social media zoals Facebook en Instagram
  • Kies uit talloze gratis stockfoto’s en video’s

Ontdek het gemak van onze narrowcasting software

Scroll naar boven