image

Hallo, wij zijn Easyscreen


Wij maken deel uit van het Fairview indoor media engagementplatform en bieden al vele jaren digital signage oplossingen aan grote nationale en internationale merken.

Voortbouwend op de ervaring die we hebben opgedaan, hebben we het Easyscreen platform ontwikkeld met het doel om indoor media tot leven te brengen. Elke dag wordt ons platform gebruikt om miljoenen mensen onder te dompelen in een sublieme indoor media-ervaring met het samen komen van ontwerp, technologie en inhoud. Samen zorgen deze elementen voor boeiende ervaringen die het publiek binnenshuis betoveren.

Fairview heeft het volledige vertrouwen gewonnen van meer dan 5.000 toonaangevende klanten en partners in een breed scala aan indoor omgevingen, zoals winkels, kantoren, fabrieken, recreatieve locaties, cafés, theaters, sportscholen en zorginstellingen.

Dus zelfs als je nog nooit van ons hebt gehoord, hebben jouw ogen ons al gezien. Waarschijnlijk zo'n 1400 keer. Bij de bakker, je arts en ook bij toonaangevende retailers en internationale ketens. Wij creëren digitale borden voor ondernemers als jij, die weten dat ze het goed doen en dit op een dynamische en effectieve manier met hun publiek willen delen. Easyscreen zorgt ervoor dat het werkt.

lees meer over Fairview 
narrowcasting etalage

Net zo uniek als jij


Wij zijn gemaakt voor jou. En niet andersom. Reken daarom op supergebruiksvriendelijke narrowcasting software en een spectaculaire service. De mensen van Easyscreen leggen je ogen graag in de watten. Onze tarieven doen hetzelfde voor je portomonnee.

Narrowcasting


Fun. Easy. Wow. Dat zijn de drie dingen die onze narrowcasting zo bijzonder maken. Samen met jou willen we mensen verrassen. Door de wachttijd te verzachten. De weg te wijzen. Te entertainen. Te trainen. Te trekken. Te vertellen. Kortom, we doen alles om jouw business te versnellen met vette narrowcasting.

Wij ondernemen met je mee


Omdat we als geen ander weten wat er bij ondernemen komt kijken, denken we graag met je mee. Of je nu een grote retailer bent of de huisarts in het dorp, jouw business is onze business. Wij leveren voor iedere sector een startklaar product dat eenvoudig naar wens te maken is.

Nieuwsgierig geworden?


Wil je nog meer weten of het gewoon zelf uitproberen? Dat kan.

Neem contact met ons op

 

Al onze kantoren:

 
Vind ons op de kantoren in deze landen:
 
Spanje
Calle Duitsers Maristes N8 Bajos 08870 Sitges. Barcelona
 
Nederland
Willem Fenengastraat 21 1096 BL Amsterdam. (+31) (0) 88-4260500
 
Italië
Viale Monza 338 20128 MILANO MI
 
Polen
Warschau