fbpx
image

Hallo, wij zijn Easyscreen

Als je ons nog niet kent moet je beter naar je ogen luisteren. Die hebben ons namelijk al 1400 keer gespot. Bij de bakker, je huisarts maar ook bij toonaangevende retailers en internationale ketens. Wij maken narrowcasting samen met mensen zoals jij: ondernemende professionals die weten dat ze goed zijn en dat graag delen met hun publiek. Easyscreen zorgt dat het werkt. Wij zijn namelijk uniek. Net zo uniek als jij.

Net zo uniek als jij

Wij zijn gemaakt voor jou. En niet andersom. Reken daarom op supergebruiksvriendelijke narrowcasting software en een spectaculaire service. De mensen van Easyscreen leggen je ogen graag in de watten. Onze tarieven doen hetzelfde voor je portomonnee.

Narrowcasting

Fun. Easy. Wow. Dat zijn de drie dingen die onze narrowcasting zo bijzonder maken. Samen met jou willen we mensen verrassen. Door de wachttijd te verzachten. De weg te wijzen. Te entertainen. Te trainen. Te trekken. Te vertellen. Kortom, we doen alles om jouw business te versnellen met vette narrowcasting.

Wij ondernemen met je mee

Omdat we als geen ander weten wat er bij ondernemen komt kijken, denken we graag met je mee. Of je nu een grote retailer bent of de huisarts in het dorp, jouw business is onze business. Wij leveren voor iedere sector een startklaar product dat eenvoudig naar wens te maken is.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je nog meer weten of het gewoon zelf uitproberen? Dat kan.

Neem contact met ons op

 

Easyscreen

Een product van Fairview Indoor Media

Wij verzorgen al jarenlang narrowcasting oplossingen voor grote merken nationaal en internationaal. Met de ervaring die we daarmee hebben opgebouwd hebben we dit platform ontwikkeld. Onze 3 labs, gespecialiseerd in tech, content en design, zijn samengekomen om deze software gebruiksvriendelijk, intelligent en aantrekkelijk te maken.

Lees meer over Fairview