Kom je er niet helemaal uit? Geeft niks!

Vind veelgestelde vragen hier.

Software vragen

Kan ik binnen Easyscreen zelf fragmenten maken?

Ja, Easyscreen biedt hiervoor zogenaamde templates (sjablonen) waaraan je heel eenvoudig zelf jouw eigen tekst, afbeeldingen en filmpjes kan toevoegen. Het resultaat is een professioneel videofragment.

 

Blijven mijn fragmenten, afbeeldingen en filmpjes bewaard binnen Easyscreen?

Ja, alles wat je uploadt of maakt kan je opslaan in jouw eigen bibliotheek binnen Easyscreen. Voor deze bibliotheek geldt een maximale grootte van 5 GB. Ruim voldoende dus!

 

Ik wil ook actueel nieuws op mijn tv, hoe werkt dat?

Als abonnee van Easyscreen kan je kiezen uit verschillende nieuwspakketten. Je kan zelf bepalen hoe vaak je het actuele nieuws wilt zien op een dag. Het nieuws wordt automatisch ververst zonder dat je er omkijken naar hebt.

 

Kan ik eigen afbeeldingen gebruiken in Easyscreen?

Ja, je kan eigen afbeeldingen gebruiken. Deze kan je uploaden vanaf jouw eigen computer en opslaan in jouw bibliotheek in Easyscreen om vervolgens te gebruiken. De afbeeldingen kunnen maximaal 20MB groot zijn en kunnen de volgende bestandsformaten hebben: JPG, PNG.

 

Kan ik eigen filmpjes gebruiken in Easyscreen?

Ja, je kan eigen filmpjes gebruiken. Deze kan je uploaden vanaf jouw eigen computer en opslaan in jouw bibliotheek in Easyscreen om vervolgens te gebruiken. De filmpjes kunnen maximaal 20 Mb groot zijn en kunnen de volgende bestandsformaten hebben: MPEG2, MP4 of AVI. Natuurlijk kan je verschillende filmpjes combineren tot een playlist.

 

Ik hoor bij een franchise, hoe krijg ik de kant-en-klare filmpjes van de formule?

In jouw eigen bibliotheek binnen Easyscreen is een aparte ʻafdelingʼ ingericht voor jouw formule. Daar verschijnen automatisch de fragmenten die jouw formule voor je gemaakt heeft.

 

Hoe ʻweetʼ de mediaspeler dat ik een nieuw fragment heb gemaakt?

De mediaspeler maakt iedere nacht automatisch verbinding om te kijken of er nieuwe fragmenten zijn en of er een nieuwe playlist is. Deze worden dan automatisch van de Easyscreen server gekopieerd naar de mediaspeler. Daar hoef je niets voor te doen. Dat gaat vanzelf.

 

Ik wil mijn Twitter-account laten zien op het beeldscherm. Kan dat?

Ja, dat kan. In Easyscreen is er de mogelijkheid om in een template (sjabloon) jouw Twitter-account toe te voegen en zo bijvoorbeeld jouw laatst verzonden tweet in jouw programma op te nemen en te vertonen op jouw beeldscherm.

 

Ik wil meer fragmenten achter elkaar afspelen, kan dat?

Ja, dat kan je doen door een programma (playlist) te maken. Dit betekent dat je de fragmenten die je wilt afspelen eenvoudig in de door jou gewenste volgorde zet. Je kan die volgorde altijd weer wijzigen, fragmenten eruit halen of juist weer toevoegen.

 

Kan ik bepalen op welk moment ik een fragment wil afspelen?

Ja, je kan van ieder fragment bepalen van wanneer tot wanneer een fragment afgespeeld moet worden. Zo laat je Easyscreen het planningswerk doen van jouw acties en commercials. Altijd actueel en nooit over datum.

 

Ik wil ook entertainment op mijn tv, hoe werkt dat?

Als lid van Easyscreen kan je kiezen uit verschillende entertainment pakketten. Je kan zelf bepalen hoe vaak je een bepaald pakket wilt zien op een dag. Het pakket wordt maandelijks automatisch ververst zonder dat je er omkijken naar hebt.

 

Heeft Easyscreen ook afbeeldingen voor mij die ik kan gebruiken?

Als abonnee van Easyscreen krijgt je toegang tot een databank met afbeeldingen die je kan gebruiken om jouw fragmenten een nog professionelere uitstraling te geven.

 

Hoe ʻweetʼ de mediaspeler dat ik een nieuw programma of fragment heb gemaakt?

De mediaspeler maakt iedere nacht automatisch verbinding om te kijken of er een nieuwe playlist of een nieuw fragment is. Deze worden dan automatisch van de Easyscreen server gekopieerd naar de mediaspeler. Zolang u geen nieuwe playlist maakt, blijft de bestaande playlist gewoon doordraaien. Daar hoef je niets voor te doen. Dat gaat vanzelf.

Abonnement

Waarom moet ik betalen voor narrowcasting?

Gratis narrowcasting software bestaat niet. Of althans het werkt niet goed. Gratis versies zijn heel beperkt of je hebt reclame-uitingen in beeld. Ze verouderen snel, want updates blijven uit en op hulpvragen krijg je geen antwoord. Gevolg: een zwart scherm. Dat wil je toch niet als professional.

 

Easyscreen is een zeer uitgebreid narrowcasting platform en onze klanten kunnen gebruik maken van alle features, ons servicecenter en we zijn goed te bereiken, gratis. Ook kunnen we narrowcasting software aan je wensen aanpassen, je helpen bij implementatie en houden we het narrowcasting platform altijd up to date. Voor de beste prijs. Vele duizenden klanten gingen je al voor. Bekijk zelf de mogelijkheden of ga voor onze trial versie.

 

Hoe lang loopt een abonnement op Easyscreen?

Hiervoor kan je zelf kiezen. Als je de mediaspeler koopt, heeft jouw abonnement een looptijd van 12 maanden. Als je de mediaspeler liever wilt huren, dan heeft jouw abonnement een looptijd van 36 maanden.

 

Wat is de levertijd voor Easyscreen?

Direct na jouw bestelling krijg je een wachtwoord en inlogcode toegestuurd. Je kan dan al meteen aan de slag. De mediaspeler wordt binnen 10 werkdagen naar het door jou opgegeven adres gestuurd. Bij grotere bestellingen kan een afwijkende levertijd gelden. Wij informeren je hierover. Kies je ervoor om het door ons te laten installeren, dan nemen wij na jouw bestelling contact met je op om een installatiedatum te plannen.

 

Ik heb meer vestigingen, wat nu?

Ook juist daarvoor is Easyscreen geschikt! Je kan de beeldschermen in al jouw vestigingen centraal aansturen. Of, als je dat wilt, iemand in jouw andere vestigingen autoriseren om dit voor je te doen. In alle gevallen geldt dat je een aantrekkelijke korting ontvangt als je meer vestigingen aanmeldt.

 

Hoe zit het met de rechten?

Als je normale tv-uitzendingen in jouw bedrijf vertoont, moet je daar Videma-rechten over betalen. Omdat Easyscreen uitsluitend jouw eigen fragmenten afspeelt of fragmenten die je bij Easyscreen besteld hebt, hoef je hiervoor geen rechten te betalen.

 

Kan ik Easyscreen uitproberen?

Ja, dat kan! Je kan dan voor een proefabonnement kiezen. Je kan Easyscreen testen voor een periode van 28 dagen. In die periode kan je kiezen of je door wilt gaan met Easyscreen of zonder verdere verplichtingen wilt stoppen.

Wat heb ik nodig voor Easyscreen?

Om Easyscreen te kunnen gebruiken, heb je een Easyscreen abonnement nodig. Dit abonnement kan je bestellen via deze site. Je krijgt dan jouw eigen unieke gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd, waarmee je kan inloggen. Van hieruit werkt je met Easyscreen. Je bedient Easyscreen vanaf een PC of Mac. Naast het abonnement heb je een Easyscreen mediaspeler nodig. Deze mediaspeler bestel je gelijktijdig met jouw abonnement. De mediaspeler moet aangesloten zijn op een breedband internetverbinding enerzijds en één of meer beeldschermen anderzijds. De fragmenten die je wilt tonen op jouw beeldscherm worden via Easyscreen opgeslagen op de mediaspeler en op het door jou gewenste moment afgespeeld. Tot slot heb je een werkende breedbandverbinding nodig en natuurlijk één of meer beeldschermen om het programma te vertonen.

 

Wat zijn narrowcasting displays/schermen?

Een narrowcasting display is een scherm dat wordt gebruikt om informatie en media aan een gericht publiek te tonen. Er is een verscheidenheid aan types, formaten en verfijningen beschikbaar om te voldoen aan het doel van elke narrowcasting oplossing. In tegenstelling tot consumenten TV’s, zijn ze speciaal gebouwd voor de eisen van commercieel gebruik.

 

Wat voor beeldscherm kan ik gebruiken voor Easyscreen?

Je kan gebruik maken van vrijwel ieder LCD/LED of Plasma scherm. Voorwaarde is dat het scherm breedbeeld is (16:9) en dat het een HDMI of VGA aansluiting. De grootte van het beeldscherm maakt niet uit en kan je zelf bepalen.

 

Kan ik Easyscreen vertonen op mijn bestaande beeldscherm?

Je kan gebruik maken van vrijwel ieder LCD/LED of Plasma scherm. Voorwaarde is dat het scherm breedbeeld is (16:9) en dat het een van het voorzien is van een HDMI of VGA aansluitingen heeft. Alle moderne beeldschermen hebben dit tegenwoordig.

 

Waarom zou ik een commercieel scherm gebruiken in plaats van een consumenten scherm?

Het voordeel van een professioneel scherm is dat het is ontworpen en gebouwd voor zwaar en langdurig professioneel gebruik op de lange termijn. Een professioneel scherm gaat langer mee en wordt standaard geleverd met 3 jaar garantie. Plus: als jouw scherm breekt, heb je recht op een ruilservice ter plekke. Met een consumenten scherm sluit de leverancier professioneel gebruik vaak uit in de garantiebepalingen en heb je geen recht op een ruilservice ter plekke. Maar Easyscreen werkt goed op beide soorten schermen!

 

Waarom zijn TV-schermen van consumenten niet helder genoeg om als digitale borden te gebruiken?

Dankzij de hogere lichtsterkte hebben narrowcasting schermen een helderder beeld, wat jouw narrowcasting nodig heeft om in het oog te springen en boeiend te zijn. De lichtopbrengst / lichtsterkte van een consumenten-tv is over het algemeen slechts ongeveer 200-300 nits, terwijl schermen met narrowcasting 1000 nits of meer kunnen hebben. Door vier of meer keer zoveel nits te gebruiken, heeft een narrowcasting scherm de capaciteit om meer licht te produceren en een helderder en gewaagd beeld te creëren. Met grotere helderheid komt meer detail en contrast: jouw afbeeldingen en video’s kunnen allemaal worden weergegeven met elk detail zichtbaar voor jouw publiek. Bovendien staan ​​er veel narrowcasting schermen buiten, wat betekent dat een scherm tegenover zijn grootste vijand staat: de zon. De intense lichtopbrengst van een narrowcasting scherm maakt het mogelijk om terug te vechten en duidelijk zichtbaar te blijven, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

 

Waarom zou ik een professioneel scherm kopen bij jullie in plaats van een consumentenscherm?

Het voordeel van een professioneel beeldscherm is, dat het ontworpen en gebouwd is voor zwaar en langdurig professioneel gebruik. Daardoor gaat een professioneel scherm langer mee en zit er standaard 3 jaar garantie op zoʼn scherm. Bovendien: als het scherm kapot zou gaan heb je recht op omruilservice op locatie. Bij een consumentenscherm wordt door de leverancier vaak professioneel gebruik uitgesloten in de garantiebepalingen en heb je geen recht op omruilservice op locatie. Maar, Easyscreen werkt op beide type schermen uitstekend!

 

Hoe zijn narrowcasting schermen uiteindelijk goedkoper dan consumenten TV’s?

Een consumenten TV is een goedkopere initiële investering, maar zal de lange werktijden die van hen worden gevraagd niet overleven. Je zult meer uitgeven aan elektriciteit, ze laten repareren, ze elk jaar vervangen en inkomsten verliezen als gevolg van downtime terwijl ze worden vervangen. De ROI is hoger met een narrowcasting scherm -zelfs zonder rekening te houden met de superieure visuele prestaties van een narrowcasting scherm en de grotere resultaten als resultaat daarvan.

 

Waarom is de functionele capaciteit van een consumenten TV te beperkt voor digital signage?

In vergelijking met een consumenten TV’s hebben commerciële schermen:

 • Bredere kijkhoeken
 • Meer opties voor de grootte
 • Dunnere panelen
 • Touchscreen
 • Portretmodus
 • Veel modellen hebben een ingebouwde mediaspeler (System On Chip)
 • Opties voor videomuur (dunne schermrand)

 

Is een narrowcasting scherm gebouwd om fysiek aantrekkelijker te zijn dan een consumenten TV?

Commerciële schermen zijn aantrekkelijker vanwege:

  • De kabels van de schermen kunnen netjes worden verborgen
  • Ultra Dunne schermranden
  • Geen externe knoppen op de schermrand
  • Geen logo van de fabrikant op de schermrand

 

Wat voor soorten narrowcasting schermen kun je gebruiken?

Narrowcasting schermen hebben 4 vormen: tablets, LED/LCD, interactief en videowalls.

 

Hoe kunnen tablets gebruikt worden voor narrowcasting?

Tabletten zijn goedkoop, een scherm en mediaspeler in één, draagbaar en veelzijdig. Ze kunnen eenvoudig op vrijwel elk oppervlak worden gemonteerd, ingebouwd of geplaatst worden zonder hinderlijk te zijn, bijvoorbeeld bij kassa’s, kiosken, productschappen, openbaar vervoer, deuren en meer. Dit creëert nieuwe digitale kansen die de grotere interactieve beeldschermen niet kunnen bereiken.

 

Wat is het voordeel van het gebruik van een videowall in plaats van een LED scherm?

Omdat LED schermen normaal zijn geworden, worden videowalls steeds populairder. Videowalls worden gemaakt door een reeks schermen naast elkaar te plaatsen en deze aan te sluiten om een ​​geheel scherm te creëren. Dit creëert mogelijkheden om content weer te geven op een scherm dat vele malen groter is dan een LED scherm en dus voor een publiek dat veel groter is dan een LED scherm kan bereiken. Je kunt een grote video maken in de vorm van een muur, bloem of windmolen en je audiovisuele boodschap benadrukken.

 

Wat is het verschil tussen een LED en een LCD scherm?

Het verschil tussen LCD en LED schermen is minimaal, omdat ze zeer vergelijkbare technologie gebruiken. Ze zijn eigenlijk beide LCD schermen, maar LED’s gebruiken light-emitting diodes in plaats van fluorescerende diodes. Dit kleine technologische verschil betekent dat LED schermen iets dunner kunnen zijn, ze zijn energiezuiniger en hebben over het algemeen een superieure weergavekwaliteit met scherpere kleuren en dieper zwart. LCD schermen worden nu uitgefaseerd, omdat LED de toekomst van narrowcasting is.

 

Waarom zijn buitenschermen scherper dan binnenschermen?

Om tegen fel zonlicht te vechten moet een schermen 700 nits zijn (meting van de lichtopbrengst) of meer, dus een buitenscherm kan tot 10.000 nits hebben en doet dit terwijl het zo min mogelijk energie verbruikt. Dit betekent dat het een duidelijke zichtbaarheid van het scherm kan behouden en dit op een kostenefficiënte manier doet. Om verspilling van energie en irritatie van de ogen te voorkomen, zullen veel buitenschermen een omgevingslichtsensor hebben die past bij de helderheid van de buitenomgeving.

 

Hoe worden buitendisplays beschermd tegen slecht weer?

Buitenschermen hebben IP conforme behuizingen (minimum IP65) om het scherm te beschermen tegen stof en de gevolgen van regen, sneeuw en vochtigheid. Het gegloeid glas dat wordt gebruikt voor buitenschermen is vier keer sterker dan wat wordt gebruikt voor narrowcasting binnenshuis. Dit maakt het veerkrachtiger voor schokkende en algemene slijtage.

Ze hebben ook een koelsysteem om de temperatuur binnen de afdichting te regelen, waardoor schade door hete omgevingen en de warmte die door het scherm zelf wordt afgegeven, wordt voorkomen. De kern panelen zijn ook veerkrachtig tegen warmte variaties, omdat eventuele schommelingen de componenten zouden verzwakken en vocht zouden creëren.

 

Kunnen buitenschermen verbinding maken met internet?

Het verbinden van een binnenscherm met internet is eenvoudig, omdat ze meestal draadloos kunnen worden verbonden met de Wi-Fi of met een ethernetkabel. Buitenschermen kunnen echter net buiten bereik zijn of verspreid over locaties. Om live updates en besturen op afstand te onderhouden, heeft buiten narrowcasting  meestal ingebouwde hardware waarmee deze verbinding kan maken met een mobiel netwerk.

 

Heeft een buitenscherm extra beveiliging?

Zoals met de aard van buiten en openbare omgevingen wordt gedaan, zijn er extra bezorgdheden voor de beveiliging voor buitenschermen in vergelijking met narrowcasting binnenshuis. Buitenschermen hebben ingebouwde veiligheidsmaatregelen en beveiligingen om deze tegen hackers te beschermen. Dit voorkomt dat bedrijfsgegevens worden gestolen en geeft aan dat ongewenste, mogelijk aanstootgevende content wordt weergegeven.

 

Hoe groot is de mediaspeler van Easyscreen?

De mediaspeler is zeer compact en heeft een afmeting van 21 x 15.5 x 4.5 cm.

 

Is het nodig om een ​​externe mediaspeler te hebben voor narrowcasting?

Sommige narrowcasting schermen worden geleverd met een ingebouwde mediaspeler, die ‘system on chip’ wordt genoemd. Dit is meer tijd en kostenbesparend dan het kopen, installeren en aansluiten van een standaard TV op een externe mediaspeler. Een duidelijke bonus van het system on chip is dat de mediaspeler geen internetverbinding nodig heeft om verbinding te maken met het scherm.

 

Wat zijn narrowcasting mediaspelers?

Een narrowcasting mediaspeler (ook “digital signage player”) is een fysiek apparaat dat verbinding maakt met een narrowcasting scherm en een computernetwerk. Het ontvangt mediabestanden van een narrowcasting software server, verwerkt deze en relais ze vervolgens naar het scherm.

 

Heel vaak is een mediaspeler zwart en een beetje lomp. Hoe onaantrekkelijk ze ook mogen lijken, ze zijn absoluut van levensbelang. Een hoge kwaliteit scherm en de content ervan zullen alle lof krijgen, maar het is de mediaspeler die al het ongeziene zware werk doet.

 

Is het mogelijk om een ​​PC te gebruiken die niet is gebouwd om een ​​mediaspeler te zijn?

Ze verkleinen in omvang, maar een PC is nog steeds te groot voor effectief gebruik als mediaspeler voor narrowcasting. Door hun formaat zijn ze te moeilijk om op te hangen of te verbergen, wat het onmogelijk kan maken om het veilig en aantrekkelijk te houden in de buurt van narrowcasting schermen. Een op maat gemaakte mediaspeler kan worden opgeborgen in een kast of aan het plafond, waardoor dingen veel eenvoudiger worden. Een ander groot probleem, dat voortkomt uit het feit dat ze niet zijn gebouwd voor narrowcasting, is dat ze veel bewegende onderdelen in zich hebben, waaronder een ventilator en een harde schijf. Dit maakt ze minder duurzaam in de testomgevingen waar ze nodig zijn voor narrowcasting vanwege stof en vettigheid.

 

Wat is een op Android gebaseerde narrowcasting mediaspeler?

Android mediaspelers zijn gebouwd rond het Android besturingssysteem van Google, dus een evaluatie hiervan zal grotendeels hetzelfde zijn als die van het besturingssysteem. Ze bieden veel van de functionaliteit van het gebruik van een PC, maar doen dit voor een betaalbare prijs. Je kunt ‘IAdea’ mediaspelers kopen die zijn toegewijd aan het Android besturingssysteem en worden aangeboden door Easyscreen.

 

Kunnen narrowcasting mediaspelers op afstand worden bediend?

Afhankelijk van de schaal van jouw oplossing, heb je mogelijk veel mediaspelers in een groot gebied of op verschillende locaties. Als dit het geval is, zullen mediaspelers die verbonden zijn met internet en volledige op afstand bestuurd kunnen worden het leven gemakkelijker maken, omdat content overal kan worden bijgewerkt, ze kunnen ook worden geprogrammeerd om automatisch in en uit te schakelen, gezondheidscontroles te ondergaan en op afstand te zijn gecontroleerd op proof-of-play.

 

Wat is narrowcasting content?

De content van narrowcasting is eenvoudigweg de vorm van media die op de schermen wordt getoond, maar er is een breed scala aan opties voor het maken en beheren van content. Alle gebruikers van narrowcasting hebben unieke doelen, locaties en doelgroepen, dus alle content voor narrowcasting is ook uniek.

 

Wat zijn de opties voor het inkopen van Narrowcasting inhoud?

 • Jouw eigen creaties
 • Advertenties van derden
 • Nieuws & Entertainment

 

Kun je live data feeds hebben in jouw narrowcasting content?

Met HTML5 kun je een live datafeed opnemen in jouw content, wat betekent dat de informatie die je weergeeft zichzelf automatisch zal updaten. Door een RSS-feed te integreren als een XML-bestand – wat inhoudt dat de informatie is geformatteerd in kenmerken die het mogelijk maken om het in een logisch formaat aantrekkelijk weer te geven in jouw narrowcasting content, zullen jouw schermen altijd up-to-date zijn en blijven terwijl de tijd die wordt besteed aan het beheren van content tot een minimum wordt beperkt. In plaats van bronnen handmatig te moeten scannen op informatie, te vinden wat relevant is en het vervolgens te implementeren in jouw narrowcasting, zal een RSS-feed het allemaal voor je doen. Een live feed van blog artikelen, persberichten of andere regelmatig bijgewerkte content van de bronnen die je vertrouwt, wordt weergegeven. Om het merk te behouden, kan de RSS-feed alle nieuwe content en sociale media die online door het bedrijf zelf worden gepost, weergeven.

 

Kun je jouw narrowcasting verkopen als een ruimte voor reclame?

Naarmate de TV advertentiemogelijkheden afnemen, zijn merken op zoek naar nieuwe reclame methoden. Narrowcasting biedt merken en adverteerders de mogelijkheid om dynamische, boeiende content te tonen op relevant openbare locaties voor doelgroepen. Het gevolg is dat veel bedrijven narrowcasting kopen om het vervolgens aan bedrijven te verhuren als advertentieruimte. Hoeveel je kunt opladen, hangt niet alleen af ​​van hoeveel mensen het scherm zien, maar ook van de kwaliteit en relevantie die je kunt bieden. Als je de juiste adverteerder vindt, lever je content die geschikt is voor jouw klanten en verbetert je hun ervaring met jou.

 

Wat houdt de Narrowcasting installatie in?

Jouw narrowcasting oplossing heeft twee typen hardware apparaten: schermen en mediaspelers, die in verschillende gebieden op jouw locatie (of locaties) worden geïnstalleerd. Er zijn veel opties voor hoe en waar deze apparaten te installeren, maar er zijn ook tal van beperkingen.

 

Jouw beeldschermen moeten verbonden blijven met de bijbehorende mediaspeler en beide moeten veilig worden geïnstalleerd. Een grondig onderzoek moet vroeg worden uitgevoerd, zodat de dynamiek, hardware en schaal van jouw oplossing kunnen worden ontworpen rond wat jouw ruimte toelaat. Dit alles moet worden gedaan met het oog op jouw gekozen doelstellingen. Als je bijvoorbeeld als doel hebt een opwindende en uitnodigende entree voor jouw klanten te creëren, beoordeel je jouw opties voor het mogelijk installeren van een scherm boven jouw receptie, een tablet op het bureau, een grote videowall, interactieve kiosken en meer.

 

Hoe is de service geregeld bij Easyscreen?

Als lid van Easyscreen, kan je gratis gebruik maken van ons servicecenter. Hier kan je al jouw vragen stellen over de werking van Easyscreen en eventuele storingen melden.

 

Wat voor internetverbinding heb ik nodig voor Easyscreen?

Een basis breedbandverbinding volstaat. Je hebt alleen een vrije poort nodig op jouw modem/router waar je de mediaspeler op aansluit.

 

Kan ik Easyscreen op een bestaande internetverbinding aansluiten en wat als mijn kassa of pin hier ook op aangesloten is?

Dit is geen enkel probleem. Easyscreen maakt overdag niet of nauwelijks gebruik van jouw verbinding. Doorgaans alleen ʻs nachts om nieuwe fragmenten in te laden.

 

Ik heb nog geen internetverbinding, wat moet ik doen?

Geen nood, ook een internetverbinding kan je via Easyscreen aanvragen. Als je bij jouw aanvraag aangeeft dat je nog geen internetverbinding hebt, kunnen wij dit tegen een zeer gunstig tarief voor je regelen.

 

Hoe sluit ik de mediaspeler aan op een internetverbinding?

De mediaspeler is voorzien van een standaard netwerk/ethernet aansluiting die door middel van een standaard netwerkkabel op jouw modem/router kan worden aangesloten.

 

Kan Easyscreen mij helpen met de installatie?

Natuurlijk! Bij jouw bestelling kan opgeven of zelf wilt installeren, of dat je dit liever laat doen door een installateur van Easyscreen.

 

Wat is HD?

HD staat voor High Definition. Er zijn verschillende varianten (720i, 720p, 1080i, 1080p). Deze worden vaak allemaal aangeduid als HD. De beste variant is 1080p. Dat noemen we dan Full HD. Hiermee heb je het scherpst mogelijke beeld. De mediaspeler van Easyscreen is Full HD, 1080p. Dus, het beste van het beste!

 

Kan ik meerdere schermen aansluiten op één mediaspeler?

Het is mogelijk om meerdere schermen aan te sluiten op één mediaspeler. Er zal dan gewerkt moeten worden met zogenaamde videoverdelers. Hierbij gaat een videokabel (VGA/HDMI) vanuit de mediaspeler naar de videoverdeler. Vervolgens gaat vanuit de videoverdeler naar ieder scherm weer een (individuele) videokabel (eveneens VGA/HDMI). De bepaling van het type verdeler dus is afhankelijk van het videokabeltype (HDMI of VGA) en het aantal schermen. Wij bevelen aan VGA te gebruiken bij meerdere schermen/monitoren. Het gaat hierbij om één programma dat synchroon loopt over meerdere schermen.

 

Ondersteunde browsers

Easyscreen 3.0 ondersteunt de volgende browsers:

IE 11, Safari 5.1.7, Chrome 39.0,Firefox 33.0

Gebruikte plug-ins:

HTML5 video, HTML5 WebSocket API, HTML5 Local Storage, JavaScript, Cookies

Scroll naar boven