Geen technische kennis nodig

Narrowcasting met appeltje-eitje garantie

Eigen fragmenten met nieuws, aanbiedingen, foto’s en filmpjes maak je heel eenvoudig met behulp van templates (sjablonen). Je kunt hiervoor een eigen ontwerp aanmaken, een bestaand template aanpassen of een ontwerp op maat bestellen bij Easyscreen. Alle fragmenten die je hebt gemaakt, worden online opgeslagen zodat je ze later eenvoudig kunt aanpassen en opnieuw kunt gebruiken.

illustratie kunstenaar die een scherm beschildert

Simpele installatie

Iedereen kan met Easyscreen zelf narrowcasting programma’s maken en beheren. En daar heb je geen technische kennis of ingewikkelde software voor nodig.

Maak zelf fragmenten

Met Easyscreen kun je online filmpjes maken en breng je zo jouw boodschap op je schermen. In je eigen huisstijl en op het moment dat jij dat wilt.

 

Maak programma’s

Plaats fragmenten in je persoonlijke playlist. Bepaal vooraf wanneer je wat uitzendt. In een handomdraai een compleet tv-programma op jouw locatie.

Je eigen tv kanaal in 4 stappen

Weinig werk

Zodra je een (proef)abonnement hebt gekozen, ontvang je van ons een mediaspeler en toegangscode voor de beveiligde site van Easyscreen. De mediaspeler sluit je aan op internet en op jouw beeldscherm. Je kunt daarna direct aan de slag. Plaats fragmenten in persoonlijke afspeellijsten. Bepaal vooraf wanneer je wat uitzendt. In een handomdraai heb je een compleet tv-programma op jouw locatie. Met verschillende dynamische templates breng je jouw boodschap snel op je schermen. Alles In jouw eigen huisstijl én op het moment dat het jou uitkomt. Maak programma’s extra dynamisch met entertainment, actueel nieuws of vele andere interessante widgets.

 

illustratie van man zittend op een kruk

Stap 1

Moeiteloos een custum video animatie

Stap 2

Voeg fragmenten toe aan je eigen playlist

Stap 3

Via de mediaspeler worden de fragmenten zichtbaar op je scherm

Stap 4

Gegarandeerd succes met Easyscreen

Ontdek hoe makkelijk het is!

Doe de gratis demo.

Narrowcasting_freshtemplate_icecream

Eenvoudig promoties op het scherm

Houd je klanten op de hoogte van promoties en voeg dit gemakkelijk toe aan je programma met een van onze vooraf ontworpen stijlen. Heb je liever een op maat gemaakte template? Dat kan ook!

calender_marked_datum

Snel, flexibel & eenvoudig jouw afspeellijsten beheren

Met Easyscreen beheer je jouw programma’s online. Snel, flexibel en eenvoudig. Op een beveiligd deel van deze site maak je playlists met zelfgemaakte fragmenten en fragmenten van leveranciers, winkelformules of adverteerders. Desgewenst kun je daar extra entertainment van Easyscreen aan toevoegen. Sleep de fragmenten in de gewenste volgorde naar een playlist. Op het ingeplande moment wordt het tv-programma door Easyscreen naar de mediaspeler op jouw locatie gestuurd. Klaar voor uitzending!

Integraties_picture_logo

Actueel programma door middel van automatische koppelingen

In ons platform maken we koppelingen met externe programma’s om alle gewenste informatie op het scherm te krijgen. Is er nog een koppeling die jij graag ziet in ons platform? Laat het ons weten en wij bouwen het voor je in.

Klantverhalen

trendy | Easyscreen | Client case

Trendy Hairconcept

EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER TRENDY HAIRCONCEPT Trendy Hairconcept ‘Waar we voorheen posters plakten voor instore acties, gebruiken we nu Easyscreen. Commercials van haarproducten geven extra sfeer aan het programma. We zijn zeer tevreden over de service, bediengemak en beschikbare templates. De installatie van Easyscreen was zo eenvoudig dat ik het

LEES MEER
Bas de groenteman | Easyscreen | Client case

Bas de Groenteman

EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER BAS DE GROENTEMAN Bas de Groenteman ‘We zijn erg tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding van Easyscreen. De updates met extra informatie over producten en aanbiedingen zijn online in een paar klikken uitgevoerd. Vooral het bewegende beeld is een verrijking vergeleken met de foldertjes die we altijd printen.

LEES MEER
test b

Boon Food Group

EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER DE BOON FOOD GROUP Boon Food Group Boon Food Group is een familiebedrijf dat al meer dan 130 jaar bestaat. Vanuit hun hoofdkantoor en distributiecentrum in Nederland leveren ze dagelijks voedsel en verse producten aan supermarkten. Vanuit hun hoofdkantoor wordt de dagelijkse goederenstroom door vrachtenwagen naar

LEES MEER

Start je narrowcasting demo. Het is gratis!

Probeer onze narrowcasting software helemaal gratis. Met een Easyscreen demo account zie je direct hoe snel en simpel je je eigen narrowcasting programma maakt. Vraag een demo account aan via het formulier hiernaast. Je ontvangt dan binnen vijf seconden een gebruikersnaam en wachtwoord. Log in en maak kennis met de ongekende mogelijkheden van Easyscreen.

  • Gebruik live-widgets
  • Upload je eigen media
  • Maak je eigen playlist
  • Kies uit honderden templates
  • Koppel social media zoals Facebook en Instagram
  • Kies uit talloze gratis stockfoto’s en video’s

Ontdek het gemak van onze narrowcasting software

Scroll naar boven