Meetingroom TV

Juiste kamer. Juiste tijd. Juiste mensen. Easy.

Meetingroom Narrowcasting

De eenvoudigste manier om jouw agenda’s weer te geven en te bewerken

Met Meetingroom TV heb je alles in huis om op een makkelijke manier een meeting te plannen én terug te vinden op een klein scherm naast de vergaderruimte.

Meetingroom TV kan gekoppeld worden met bijna alle agenda’s, namelijk: Google Calender, Microsoft Office 365, iCloud, Yahoo Calender en iCal. Meetings die je in de agenda plaatst, verschijnen automatisch op het gewenste scherm. Een dergelijke meeting kan zowel vanuit de PC als vanuit jouw smartphone ingepland worden. Zo kun je waar en wanneer je maar wilt de gewenste ruimte reserveren.

Met de extra functionaliteit van touch, kunnen vergaderruimtes daarnaast gereserveerd worden door op het scherm te klikken. De reservering van de ruimte wordt dan weergegeven op het scherm en de vergaderruimte wordt dan weergegeven als bezet.

Bij het aanmaken van een fragment maak je een koppeling met de agenda van de betreffende ruimte. Dit kan op twee manieren: Een live koppeling middels het invoeren van een URL. Wijzigingen in de agenda worden automatisch opgehaald en getoond op het scherm.

Of uploaden van een iCal bestand. Hiermee wordt de agenda van de ruimte geïmporteerd. Er is dan geen live verbinding, dus wijzigingen worden niet automatisch opgehaald.

Wat is Narrowcasting Meetingroom TV

QuickEdit voor Meetingroom TV

Met QuickEdit creëer, bewerk of annuleer je meetingroom evenementen. Allemaal zonder in te hoeven loggen in je narrowcasting account!

 

Oneindige controle over je Meetingroom TV met QuickEdit

Simpel en intuïtief; je kunt nu gemakkelijk een meeting updaten via je mobiele telefoon – of andere device waarin je een browser kunt openen – en je ziet direct de wijzigingen die je doet verschijnen op het scherm.

 

Exclusieve toegang

Om te beginnen, creëren we een persoonlijke exclusieve QuickEdit ID met URL toegang waar je bij kunt vanuit elke browser. Gelijk wanneer je hem hebt ontvangen kun je de informatie via de URL updaten op het scherm in slechts seconden overal vandaan. Stel de datum in, verander een item of voeg een item toe direct vanuit de link die we aanleveren.

narrowcasting_meetingroom

Twee basis setups

led scherm, meetingroom tv

Samsung 10.1 SoC

Dit Samsung Smart Signage scherm met interne chip is een krachtige en elegante oplossing die bij elke omgeving past. Vanwege het hoge helderheidsniveau van het LED-scherm is het effectief in elke binnenlocatie.

 

led scherm, meetingroom tv

iAdea 10.1" XDS-1078

Dit LCD-scherm is gemaakt voor slechts één doel, en daarom presteert het zo goed. De gekleurde LED-balken maken het gemakkelijker om te zien welke ruimtes beschikbaar en in gebruik zijn.

Google

Werkt perfect samen met Google calendar

Windows

Werkt perfect samen met Windows calendar

Apple

Werkt perfect samen met Apple iCal

 

Devices

Kan worden bediend met elk type apparaat

Gecreëerd door ons

Maak volledig gebruik van de mogelijkheden die ons platform biedt

Playlist

Kan worden geïntegreerd in een video-afspeellijst

Auto-sync

Geen handmatige updates of onderhoud vereist

Maatwerk

Kan naar elke voorkeur worden gestyled

Personaliseren

Je kunt jouw meetingroom TV aanpassen aan je eigen voorkeuren.

  • Kies uit 4 basisstijlen
  • Voeg jouw bedrijfslogo toe
  • Voeg meeting rooms toe
  • Toon maximaal 5 geplande meetingen
  • Verander kleuren
  • Beschikbaar in landscape and portrait

Meeting TV is beschikbaar voor elke mediaspeler. Je maakt het helemaal aantrekkelijk met een 10” scherm met ingebouwde mediaspeler en lichtbalken aan de zijkanten waarmee je kleuren kan instellen. Bijvoorbeeld rood als de ruimte bezet is en groen als de ruimte vrij is.

kleine schermen

Meer Narrowcasting Toepassingen

Bekijk wat Easyscreen nog meer heeft te bieden

Ga naar toepassingen voor een complete lijst

Scroll naar boven