Samenwerken voor optimaal resultaat

Bedien je klanten optimaal en genereer extra inkomsten door het aanbieden van narrowcasting. Of je nu de hardware, software, installatie en/of content wilt uitbesteden of zelf wilt aanbieden aan je klant; wij hebben alles in huis om je te ontzorgen en/of ondersteunen.

Afhankelijk van de focus op narrowcasting vanuit jouw onderneming, hebben wij diverse mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Van complete ondersteuning tot volledig zelfstandig.

Easy

Wij nemen het werk volledig uit handen.

Je bent super druk met je eigen diensten en producten en krijgt aanvragen voor narrowcasting. Hiervoor ben je op zoek naar een professionele partner.

Je kunt een geïnteresseerde relatie dan met ons in contact brengen of je bespreekt zelf de door ons opgestelde offerte. Offerte getekend?

Je ontvangt dan een commissie over de verkoop! Direct hierna nemen wij het werk en contact van je over zodat jij je weer kunt concentreren op je kernactiviteit.

Professional

Je bent enthousiast over de vele mogelijkheden van narrowcasting en ziet het als een belangrijke aanvulling op jouw assortiment.

Je wilt zelf contact blijven houden met je klant. Niet alleen bij de eerste offerte, maar ook daarna. Je wilt je bekwamen over het narrowcasting platform om zodoende klantvragen zelfstandig te kunnen beantwoorden en dit aan kan bieden bij jouw (toekomstige) klanten.

Premium

Eigen label maar met Easyscreen techniek.

Je bent (werkzaam) voor een groot bedrijf en wilt narrowcasting als kernproduct aanbieden onder je eigen private label aan je grote klantenbestand.

Je hebt een groot en team die alles in huis heeft om klanten te werven en te trainen, maar ook aanvullende diensten te bieden zoals hardware, installatie en content.

Je zet je eigen narrowcasting label in de markt met je eigen voorwaarde en zelf bepaalde prijs.

Partner panel

Overzicht

Zie direct een overzicht van klanten en afspeellijsten.

Service tickets

Jouw gebruikers kunnen service tickets inschieten. Binnen dezelfde omgeving kan jij jouw reactie toevoegen.

 

Advertenties

Je kunt met de advertentietool zelf advertenties plaatsen in de afspeellijsten van jouw klanten.

Verwijderen

Toevoegen en verwijderen van mediaspelers en gebruikers van klanten.

Release notes

Realease notes overzichtelijk direct op het dashboard zichtbaar.

Support

Als je kiest voor professional of premium onderhoudt jij het rechtstreekse contact met je klant. Wij geven je alle tools om ze zo goed mogelijk te helpen.

 

Support training

Makkelijke en laagdrempelig training om snel up en running te zijn en klanten te werven. Telefonisch lopen we in een uurtje door het cms heen om je de ins and outs te geven. Hierna moet je het zelf kunnen! Lukt dat niet dan neem je gewoon nog eens contact met ons op.

Self support

Antwoord op de meeste vragen kun je vinden in onze online Knowledge Base inclusief meest gestelde vragen, handleidingen en instructievideo’s. Zie hiervoor https://help.cms-ds.com/nl

Servicecenter

Als je geen oplossing in de bestaande documentatie kunt vinden, kun je contact opnemen met ons Servicecenter. We helpen je dan om een oplossing voor het probleem te vinden dat je weer kunt delen met je klanten.

 

Software releases and upgrades

Partners ontvangen maandelijks een nieuwsbrief waarin we je informeren over de laatste software en feature updates.

Geef je organisatie een vliegende start!

We hebben allerlei verrassingen voor je in petto, waaronder een promotiepakket en andere beloningen!

 

illustratie van juichende vrouw achter laptop
Scroll naar boven