Narrowcasting voor

cultu

Lees en leer hoe anderen Easyscreen gebruiken.

Supermarkten

Boon Food Group

Promoties en statistieken op het scherm

"Easyscreen is een handige manier om informatie zoals productaanbod, werknemersinformatie en statistieken te communiceren om onze voedseldistributiekantoren te coördineren."

Lees meer

Ondersteuning gemeentes

Reinigingsbedrijf Midden Nederland

Interne communicatie voor alle medewerkers

"Juist de collega’s die niet altijd even goed te bereiken zijn krijgen zo toch de informatie tot hen.''

Lees meer

Healthcare

Ronald McDonald huis

Kanaal om te communiceren met ouders.

“Easyscreen narrowcasting is een fijne toevoeging in de communicatie naar ouders van zieke kinderen. Als ze even de rust hebben, worden ze op een prettige manier geïnformeerd over wat het Huis, maar ook de omgeving te bieden heeft.”

 

Lees meer
Juridisch Loket

Kantoor en fabricage

Juridisch Loket

Een geïntegreerd volgnummer systeem voor 31 vestigingen.

“Dankzij narrowcasting voorzien we onze bezoekers van informatie terwijl ze wachten op juridisch advies.”

 

 

 

Lees meer

Educatie

Hogeschool Inholland

Informeren van studenten op een effectieve manier

"We besparen geld, omdat bedrukte borden veel duurder zijn. Easyscreen is een handige manier om informatie te communiceren naar onze studenten vanuit alle educatieve centra die we hebben."

 

 

 

 

Lees meer

Woningcoörperaties

Woonzorg

‘Het gebruik van een digitaal kanaal in onze wooncomplexen biedt echt een meerwaarde. Het is niet alleen servicegericht naar bewoners maar ook efficiënt voor onze bewonersconsulenten."

Lees meer

Vrije tijd en horeca

Cool Kunst en Cultuur

Best Cool. Narrowcasting voor meerdere theaters.

 

“Door Easyscreen narrowcasting worden voorstellingen automatisch op de beeldschermen getoond. Geen gedoe dus met het ophangen en vervangen van posters! Echt ideaal en de gast wordt goed geïnformeerd.” 

Lees meer
Arts en Zorg

Zorg en welzijn

Arts en Zorg

Wachttijden zelf eenvoudig aanpassen.

 

“Wij ervaren narrowcasting met Easyscreen als makkelijk en leuk! Onze bezoekers worden op een aantrekkelijke manier geïnformeerd.” 

Lees meer

Healthcare

Bergman Clinics

Belangrijke informatie voor cliënten op het scherm

"Easyscreen is een handige manier om informatie te communiceren, zoals het doktersrooster, informatie voor werknemers en speciale aanbiedingen voor onze behandelingen".

 

 

 

 

Lees meer
Fit for Free

Sport en fitness

Fit For Free

Easyscreen: de energie achter Fit For Free.

Met Easyscreen beschikt Fit for Free over een eigen narrowcasting kanaal voor meerdere sportscholen. Het systeem voorziet maar liefst 80 vestigingen in België en Nederland van premium content en lokale informatie.

 

 

Lees meer
Crown Business Centers

Kantoor en fabricage

Crown Business Centers

Narrowcasting: de kroon op Crown Business Centers.

“Meerdere locaties aansturen via één stabiel narrowcasting systeem, Easyscreen zorgt ervoor dat het werkt.” Easyscreen heeft alle zeven Crown Business Centers voorzien van Easyscreen.

 

Lees meer
Bas de Groenteman

Vrije tijd en horeca

Bas de Groenteman

Een groentezaak met Easyscreen.

"We zijn erg tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding van Easyscreen. De updates met extra informatie over producten en aanbiedingen zijn online in een paar klikken uitgevoerd. Vooral het bewegende beeld is een verrijking vergeleken met de foldertjes die we altijd printen.

Lees meer
Toyota

Kantoor en fabricage

Toyota Nederland

116 dealers en 20 servicepunten met Easyscreen.

"Wij gebruiken Easyscreen bij 116 dealers en 20 servicepunten van Toyota Nederland. Bij alle verkoop- en servicepunten speelt een After Sales Programma bij de servicebalie. Dealers met showroom vertonen in hun koffiehoek ook het door Easyscreen ontwikkelde Toyota TV."

 

Lees meer
Hudson's Bay

Winkelketens en merken

Hudson’s Bay

Hudson’s Bay kiest voor interactief entertainment.

"We zochten toegankelijk en verantwoord entertainment in de Kids Playzone van onze tien nieuwe warenhuizen. Een innovatieve, op maat gemaakte totaaloplossing die bovendien schaalbaar is."

 

Lees meer
Trendy Hairconcept

Zorg en welzijn

Trendy Hairconcept

Zes kapperszaken met easyscreen.

"Waar we voorheen posters plakten voor instore acties, gebruiken we nu Easyscreen. Commercials van haarproducten geven extra sfeer aan het programma. We zijn zeer tevreden over de service, bediengemak en beschikbare templates. De installatie van Easyscreen was zo eenvoudig dat ik het zelf heb kunnen doen."

Lees meer
Tumble 'n Dry

Winkelketens en merken

Tumble ’n Dry

Met zo’n coole tablet mag winkelen eeuwig duren.

"In de store hebben we voor kinderen een coole tablet met interactieve apps. Ze kijken hier filmpjes, luisteren hun favoriete muziek of kunnen spelletjes spelen."

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer
Alphega Apotheken

Zorg en welzijn

Alphega Apotheken

Geïntegreerd volgnummersysteem.

Een wachtrij in de apotheek is eerder regel dan uitzondering. Om een prettige sfeer te creëren en de wachtende klant een aangenaam gevoel te geven heeft Alphega Apotheken gekozen voor narrowcasting van Easyscreen. Van de 70 vestigingen maakt een groot deel van gebruik van een geïntegreerd volgnummersysteem die op het narrowcasting scherm wordt getoond.

Lees meer
CNB Bloembollen

Kantoor en fabricage

CNB Bloembollen

Bemiddelingsbureau

"Mooie aanvulling op onze PR." Bloembollenbemiddelingsbureau CNB heeft door het hele gebouw schermen hangen; bij de receptie, in het handelscentrum én in de kantine. "Je moet als bedrijf meegaan met de tijd. Met Easyscreen is dat heel makkelijk", vindt PR- en communicatiemedewerker Diane Gortzak van CNB.

 

Lees meer
The Albus

Vrije tijd en horeca

The Albus

Design Boutique Hotel Amsterdam

“Eén minuut achter je PC en het staat er op.” ‘Narrowcasting is een belangrijk onderdeel van onze e-commercemiddelenmix. En daarbij speelt Easyscreen een belangrijke rol.

Lees meer
Drie Essen

Sport en fitness

Drie Essen

Veelzijdige zwembaden

"Het grootste voordeel van Easyscreen? Dat je klanten op een korte, directe en aansprekende manier kunt informeren over belangrijke dingen zoals lestijden en afzwemdata."

Lees meer
Media Markt

Winkelketens en merken

Media Markt

Professioneel beheer LED walls

Media Markt vroeg Easyscreen om hardware en software voor 2 verschillende LED walls in hun Nederlandse vestigingen te installeren. De bestaande LED walls waren zo verschillend, dat we de configuratie ter plaatse hebben aangepast.

Lees meer
Stichting Het Parkhuis

Zorg en welzijn

Stichting Het Parkhuis

Verzorgingstehuis en brasserie met Easyscreen

"Easyscreen is voor ons een handig medium om informatie als de activiteitenkalender, vacatures, medewerkerinformatie en aanbiedingen van de brasserie te communiceren."

 

Lees meer
Sportlink

Sport en fitness

Sportlink – Club TV

“We zijn enorm blij met ClubTV en nog belangrijker, onze eindgebruikers, de sportclubs, zijn razend enthousiast”.

"We besloten met Easyscreen het partnership aan te gaan omdat hun narrowcasting platform precies die kenmerken omvatten waar we naar op zoek waren: professioneel en gebruiksvriendelijk én de mogelijkheid aanpassingen te doen die wij wensten."

Lees meer
Bike Totaal

Winkelketens en merken

Bike Totaal

Fietsenwinkels met Easyscreen

"In onze 136 vestigingen maken we voor narrowcasting gebruik van Easyscreen. Zo kunnen we vanuit het hoofdkantoor ons instore TV-programma zelf aanpassen en bijvoorbeeld landelijke of lokale campagnes toevoegen."

 

 
Lees meer

Zorg en welzijn

Thermen Soesterberg

Sauna, beauty en wellnessresort

Thermen Soesterberg maakt gebruik van Easyscreen als onderdeel van haar communicatie richting de bezoekers. In het resort hangen er 14 schermen waar Easyscreen op draait. Voor een overzicht van haar programma heeft Thermen Soesterberg een belevenisprogramma opgesteld waarmee zij haar bezoekers op de hoogte brengt van de dagprogramma’s en hoe laat deze plaatsvinden.

Lees meer