Templates voor de digitale content voor jouw bedrijf

Het is belangrijk dat je leert de templates voor digitale content of narrowcasting content aan te passen, omdat dit een sleutelfactor zal zijn bij de creatie van digitale content voor jouw bedrijf. Elk template of sjabloon heeft een andere functie en past zich aan een type boodschap en publiek aan. Easyscreen geeft je toegang tot een bibliotheek met een gigantisch aanbod aan templates voor narrowcasting die je in kunt zetten naar wens. 

Digital signage templates

 

De beste templates voor digitale content voor narrowcasting

In jouw communicatiestrategie mag een geschikte inhoud voor jouw narrowcasting ook niet ontbreken, want het is een essentieel element om de doelstellingen van jouw merk te bereiken.

 

Narrowcasting, of digitale bewegwijzering, is een van de instrumenten die je kunt gebruiken voor jouw marketingstrategie, maar gebruik dan wel de juiste templates. Een techniek die jouw bedrijf in staat stelt de doelgroep aan te trekken en vast te houden. Maar hoe krijg je de aandacht van dat publiek? Dat is waar narrowcasting een belangrijke rol speelt, omdat het je in staat stelt de boodschap steeds aan te passen. Er wordt ook rekening gehouden met de behoeften en belangen van het publiek. En elke gebruiker heeft een doel dat hij op een bepaalde plaats en op een bepaald tijdstip moet vervullen, dus is het van essentieel belang dat je weet hoe je moet communiceren wat jouw publiek nodig heeft.

 

Wij raden je ook aan om, zodra je weet welke vorm templates het beste bij jouw bedrijf en behoeften past, je te verdiepen in de soorten digitale schermen. Omdat ze verschillende functies hebben.

 

De meest gebruikte digitale content en sjablonen in narrowcasting

Het is belangrijk dat je de verscheidenheid aan templates van Easyscreen kent die in de mediabibliotheek te vinden zijn en weet hoe ze het beste gebruikt kunnen worden.

 • Template voor vergaderschema’s en informatie voor kantoren
  Juiste ruimte. Het juiste moment. De juiste mensen.

Hoe gemakkelijk zal het vanaf nu zijn om een, vergadering te plannen! Plan afspraken, specificeer locaties en plan kalenders in met narrowcasting templates voor displays in de vergaderruimtes. Je zult de werknemers op een veel duidelijkere en directere manier bereiken. Bovendien zul je in staat zijn informatie visueler over te brengen. 

Meeting room tv

 • Templates voor het markeren van locaties of de weg te wijzen naar ruimtes 

Hoe vaak ben je wel niet verdwaald in een kantoorgebouw, een ziekenhuis of zelfs een winkelcentrum? Een slechte routebeschrijving schept verwarring bij bezoekers en leidt tot een negatieve merkervaring. Wijs jouw bezoekers dus de juiste weg en maak het ze gemakkelijk met onze digitale bewegwijzering die op maat zijn gemaakt om hen de weg te wijzen.

Digitale bewegwijzering in winkelcentra

 • Templates om informatie over te brengen aan je werknemers. Meer informatie, meer werknemersbetrokkenheid.

Externe communicatie is niet de enige factor waarmee rekening moet worden gehouden bij het uitwerken van een strategie. Net zoals uw doelpubliek op de hoogte wil blijven van wat er nieuw is in het bedrijf, willen jouw werknemers ook op de hoogte blijven van wat er in hun werkomgeving gebeurt. Een goed geïnformeerde omgeving getuigt van oprechte, directe en echte communicatie, en dat betekent gelukkige werknemers die meer betrokken zijn bij het bedrijf.

narrowcasting in de zorg

 • Templates voor je social media uitingen. Meer connectie met je publiek voor een betere relatie.

De social media templates tonen op het scherm de feedback van jouw klanten en geeft ze door aan jouw andere potentiële klanten. Er is geen effectievere methode om klanten aan te trekken dan te luisteren naar de aanbevelingen van andere gebruikers en hun ervaring met de dienst of het product. Toon wat er gebeurt op jouw social media in real time.

social media widget

 • Template voor live streaming
  Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden.

Zien is geloven, dus wat is een betere manier om de aandacht van jouw publiek te trekken dan met realtime beelden? Toon beelden van beveiligingscamera’s om de veiligheid van jouw bezoekers te garanderen en van evenementen om te entertainen.  

Bewakingsbeelden receptie

Bewakingsbeelden receptie van een kantoor met tickertape

 • Template voor live TV.
  TV altijd tot je beschikking.

Tijd lijkt te gaan kruipen op het moment dat je moet wachten. Kies dus voor entertainment met leuke inhoud. Met Easyscreen software kun je schakelen tussen TV-programma’s en andere content voor jouw wachtkamer.

Wachtkamerscherm

 • Templates voor POS TV.
  Een nieuwe vorm van verleiden/veroveren/aantrekken.

Point of Sale content voor je promotie scherm zet aan tot actie door middel van een verleidelijke boodschap. Je weet dat de beste manier om iemand te overtuigen een product te kopen is om hem datgene aan te bieden waarnaar hij op zoek is, op een presenteerblaadje. Laat daarom in de schappen meer informatie zien over de producten die er liggen en haal die verkoop binnen!

POS-tv

 • Templates voor het tonen van menu’s in restaurants
  Veel visueler, gemakkelijker en eenvoudiger.

Vergeet papieren menukaarten, zeker nu ze met corona verboden zijn in restaurants, en gebruik een digitale oplossing in corona tijden. Kies voor de innovatie van narrowcasting om het menu van het restaurant digitaal weer te geven (digitaal menubord). Zo kunnen jouw klanten op een originele en leuke manier beslissen wat ze willen eten en drinken.

Menu Tv Templates

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven