Digitale en originele etalages

De etalage van een winkel hoeft niet traditioneel te zijn, het is het beste om innovatief te zijn en de ogen van potentiële klanten te trekken; dus in dit bericht laten we zien hoe je een originele etalages in een winkel kunt maken om meer te verkopen.

unieke etalage met narrowcasting

Gebruik technologie in jouw etalage

 • Narrowcasting: Ons narrowcasting systeem kan je helpen een unieke digitale omgeving te creëren die jou onderscheidt van jouw concurrenten.
 • Implementeer de technologie die wij aanbieden samen met Samsung Tizen. Dankzij deze samenwerking die we vanuit Easyscreen met Samsung hebben, kunnen we jouw oplossingen bieden om etalages geld te laten opbrengen, gezien het een combinatie is van onze narrowcasting software met de professionele indoor led schermen van Samsung.
 • Inclusief onze IAdea mediaspeler; de kleinste en meest compacte mediaspeler die geen ruimte inneemt in jouw etalage omdat hij kleiner is dan een hand. Je kunt het achter je schermen verbergen.

Hoe creëer je unieke etalages in een winkel

De etalage is van essentieel belang tijdens het koopproces van de klanten, want het is dankzij de etalage dat voorbijgangers besluiten jouw zaak binnen te gaan en jouw producten te kopen. Hierbij verschillende strategieën die je zullen helpen jouw verkoop te verhogen dankzij de etalage: 

 • Presentatie: in de etalage worden verschillende producten uitgestald en het product dat jou het meest interesseert, wordt in het midden geplaatst.
 • Aantrekkingskracht: de etalage is er toe in staat de aandacht van de klant te trekken, zodat deze stopt en naar jouw producten kijkt en uiteindelijk jouw zaak binnengaat.
 • Seizoensgebonden: maak gebruik van de seizoenen van het jaar om het raam in te richten volgens het seizoen, het is ook raadzaam om te spelen met de kleuren van elk seizoen en jouw producten te combineren met andere decoratieve elementen.
 • Promotioneel: meestal wordt het ingezet in de verkoop en het is raadzaam om het af te wisselen en het alleen op bepaalde momenten te tonen om de effectiviteit te behouden.
 • Met jouw sterproduct: de bedoeling van de etalage is één enkel artikel te verkopen en daarvoor wordt de hele ruimte gebruikt. Deze display draait alleen daarom en is geïnspireerd door de eigenschappen en voordelen die het biedt.
 • Conceptueel: de bedoeling is te laten zien wat men wil overbrengen, de sensaties die het merk zijn klanten wil bieden; daarom komt het product vaak niet voor.

Originele trucs voor je etalage

Hier volgen enkele tips die je kunnen helpen de meest originele etalages in jouw winkel te creëren.

Pas de compositie aan jouw beschikbare ruimte aan: het is erg belangrijk waar je je producten plaatst. Een goed idee is om rails of rails aan het plafond en de vloer te installeren, waarmee je verlichtingssystemen in het raam kunt inbouwen.

 • Aantal objecten: het is het beste om oneven objecten te plaatsen, aangezien deze een grotere visuele impact hebben. Als je glamour wilt uitstralen, kun je je zich beter concentreren op de decoratie dan op het artikel; als je daarentegen de prijs of een korting wilt promoten, moet je meer nadruk leggen op het product.
 • Kleur: het is essentieel om je te onderscheiden. De ramen die monochroom of in enkele kleuren zijn uitgevoerd, zijn gewoonlijk eleganter en exclusiever; de polychrome daarentegen geven een gevoel van originaliteit, nieuwheid en durf. Het is ook belangrijk op te merken dat etalages met maximaal 3 kleuren meer impact hebben.
 • Verlichting: licht, zowel natuurlijk als kunstmatig, speelt een fundamentele rol. We raden aan om in te zetten op verlichting die helpt de sfeer te creëren die je wilt uitstralen. Koud of blauw licht is bijvoorbeeld perfect voor technologische etalages; geel of oranje licht daarentegen geeft een gevoel van hogere kwaliteit. In elk geval zijn digitale LED-etalages een goede keuze, omdat ze intact blijven ondanks direct zonlicht of guur weer.

Kortom, als je originele etalages voor jouw winkel wilt maken, kun je het beste rekening houden met deze tips en inzetten op een van de strategieën die wij jou ter beschikking hebben gesteld. Op deze manier zul je zeker slagen en zal je jouw potentiële klanten aantrekken, waardoor de verkoop aanzienlijk zal stijgen.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven