Gedrukte posters of narrowcasting, wat is beter?

Je hebt vast wel eens nagedacht over het gebruik van gedrukte posters om jouw producten of diensten beter te promoten en misschien bent je daarom wel bij dit artikel terechtgekomen. Maar heb je er ooit aan gedacht narrowcasting te gebruiken?

 

Als je meer wilt weten over deze reclame-methode die geen drukkosten met zich meebrengt, onmiddellijk kan worden bijgewerkt en je in staat stelt om echt boeiende inhoud voor jouw publiek te creëren… Lees dan verder!

 

Wat is narrowcasting?

Digital Signage ofwel narrowcasting is dé manier van promoten in deze tijd. Het is een groeiend visueel communicatiemedium dat wordt gebruikt om informatie over te brengen via digitale LED-schermen die worden gecontroleerd en verbonden zijn met een eigen televisiekanaal.

 

In tegenstelling tot traditionele reclameborden wordt narrowcasting gebruikt om specifieke groepen mensen op specifieke locaties en tijdstippen effectief te bereiken met gepersonaliseerde informatie en entertainment.

Narrowcasting in vergaderruimte

Hoe gebruik je narrowcasting?

Je kunt narrowcasting in jouw bedrijf gebruiken voor de contentmarketing, d.w.z. om je klanten aan te trekken en te vermaken, nieuws of aanbiedingen te communiceren, hun wachten aangenamer te maken en nog veel meer!

 

Tegenwoordig zijn er bedrijven die gespecialiseerde software aanbieden waarmee je op afstand en op een gebruiksvriendelijke manier inhoud kunt creëren, beheren en delen op schermen, op meerdere locaties. Deze software maakt verbinding met jouw schermen.

 

Met onze Easyscreen software kun je bijvoorbeeld vooraf ontworpen sjablonen en speciale widgets gebruiken om in een paar eenvoudige stappen content te creëren en deze vervolgens binnen enkele momenten in al jouw winkels te delen.

Gerelateerde artikelen:

narrowcasting software

Hoe verhoudt narrowcasting zich tot traditioneel drukwerk?

Beide methoden hebben hun voordelen, maar we kunnen duidelijk zien dat de voordelen van narrowcasting groter zijn dan die van drukwerk. In de onderstaande grafiek zie je een vergelijking.

Details

Narrowcasting

Drukwerk

LocatieMeerdere locatiesMeerdere locaties
Inhoud updatenOnline, altijd en overalAanpassingen moeten via een nieuwe druk worden gedaan en opnieuw worden verspreid
Programmering van inhoudJaNee
Inhoud aanpassen op publiekJa, zelfs met aanpassing aan tijd en locatieJe kunt maar één publiek kiezen
Live videoJaNee
Flexibele tekstJaNee
Frequentie van updaten inhoudDirect en op elk moment mogelijkKost dagen
KostenBij aanvang zijn de kosten hoger (als je nog geen schermen hebt), maar op lange termijn is het voordeliger, omdat het een eenmalige aanschaf isKosten komen steeds terug als je de inhoud verandert

 

Dat lijkt me duidelijk! Weg met gedrukte borden.

Als het dan tijd is om te kiezen, beschik je al over alle gegevens om de beste keuze te maken die past bij de behoeften van jouw bedrijf. 

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven