Hoe kun je hogere klanttevredenheid en 20% meer omzet behalen

 

betrek medewerkers met digital signage

 

Op het eerste gezicht is er niets mis. Jouw medewerkers doen wat ze moeten doen, ze zijn op tijd, doen hun ding en klokken hun uren in. Hier is een wake-up call … ze hebben nog veel meer te bieden! Dat ontslag van jouw werknemers komt neer op een regelrechte kostenpost. Ongeïnteresseerde werknemers kosten geld, zijn minder productief en potentieel rampzalig voor jouw reputatie. Betrek medewerkers bij jouw bedrijf door middel van narrowcasting.

 

Klantervaring? 87% van jouw werknemers trekt zich daar niets van aan

Onderzoek heeft aangetoond dat slechts 13% van de werknemers daadwerkelijk betrokken is bij het bedrijf waarvoor ze werken. Dat betekent dat 87% van jouw werknemers zich niets aantrekt van wat er in jouw bedrijf speelt. Laat staan ​​wat jouw klanten denken. Ze klagen niet, doen gewoon hun taken. Maar dit ontslag is rampzalig voor jouw organisatie en reputatie. Het is begrijpelijk dat je wilt weten hoe je jouw werknemers opnieuw kunt betrekken bij het bedrijf.

 

Bestaan ‘echt’ betrokken medewerkers nog wel?

De meest efficiënte manier om het tij te keren, is mensen informeren. Betrokken medewerkers horen graag hoe het bedrijf het doet. Medewerkers die goed op de hoogte zijn van zakelijke activiteiten voelen zich meer betrokken bij de organisatie. De cijfers liegen niet. Bedrijven met zeer betrokken werknemers genieten een 20% hogere omzet en 10% hogere klanttevredenheid. Interne communicatie via narrowcasting kan hierbij een belangrijke rol spelen.

 

Narrowcasting: de manier om mensen te betrekken bij jouw bedrijf.

Narrowcasting is een perfecte, efficiënte manier om mensen echt te betrekken bij jouw bedrijf. Het is minder arbeidsintensief dan het verplichte maandelijkse drankje en is actueler dan de zoveelste nieuwsbrief. Met narrowcasting kun je jouw mensen informeren over wat er in jouw bedrijf aan de hand is. Je bepaalt wat wordt gedeeld en kunt snel reageren op gebeurtenissen. Met een paar schermen of een informatiekolom op een strategische locatie zorg je voor bereik. Met de juiste content laat je zien hoeveel je om jouw mensen geeft.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven