Innovatie met narrowcasting in jouw bedrijf

In een markt waar de concurrentie overvloedig is, is het moeilijk om op te vallen en iemands aandacht lang genoeg vast te houden. De oplossing is echter eenvoudig: innovatie met Narrowcasting, een universum dat nog nauwelijks door bedrijven is verkend, waar de enige grenzen jouw verbeelding zijn. Het is een kans om jouw bedrijf op de markt te laten opvallen, in het middelpunt van de belangstelling van jouw doelgroep te staan en de hele wereld te verrassen.

 

Als het jouw doel is de aandacht van je klanten te trekken, indruk op hen te maken en een krachtig merkimago in de gedachten van het publiek te versterken, lees dan verder om de antwoorden te vinden.

 

Innovatie, een essentiële factor voor succes

Innovatie met narrowcasting

We dromen er allemaal van om dat merk te bezitten waar iedereen het over heeft, het merk dat op ieders lippen ligt. Maar hoe bereik je dat?

 

Innovatie is een factor die altijd de aandacht trekt, hoewel het niet de enige is. De formule voor succes ligt in de som van verschillende factoren. Een van deze componenten is de narrowcasting oftewel Digital Signage, een kanaal waarmee je de boodschap kunt aanpassen afhankelijk van het tijdstip of de plaats, voor verschillende doelgroepen van uw bedrijf. Afhankelijk van de behoeften van het bedrijf of het publiek, kan de boodschap dus op een of andere manier worden aangepast.

 

Dit betekent dat de impact op het doelpubliek ook telkens anders kan zijn wanneer zij met het merk in aanraking komen. Het kan leiden tot meer bekendheid, en daardoor, een meer opvallende herinnering in hun gedachten. Met Easyscreen hebben we verschillende cases die de creativiteit laten zien die achter dit soort technologie schuilgaat.

 

Daarom is innovatie op het gebied van narrowcasting een doeltreffende communicatieve actie, omdat zij een reactie uitlokt bij de persoon die haar ontvangt. Bovendien kan zo de juiste boodschap op het juiste moment worden getoond en kan het publiek precies dat antwoord krijgen dat het op dat moment nodig heeft. Op die manier wordt een positieve perceptie van het merk gevormd.

 

Door een eerste ontmoeting tussen gebruiker en merk wordt een merkpositie bereikt in de gedachten van het publiek. Wanneer zij dus met een probleem of behoefte worden geconfronteerd, zullen hun hersenen hen automatisch aan dat moment, en dus aan dat merk, doen denken.

 

Een maatschappij verzadigd van informatie en inhoud

In een tijd waarin de technologie elke dag meer en meer schittert, konden we de nieuwigheden in de wereld van de reclame niet missen. Online advertenties zijn op de wereld gekomen om televisiespots te vervangen, en de typische papieren posters verdorren voor de opkomst van digitale bewegwijzering.

 

Ook zijn de mensen veeleisender geworden door de oververzadiging van informatie die zij dag na dag ontvangen. Er moet rekening worden gehouden met de vrijheid van keuze van de inhoud, er moet worden gestreden om hun belangstelling te wekken, want zij kiezen waaraan zij hun tijd besteden.

 

Het doel is op natuurlijke manier klanten aan te trekken. Zij zijn degenen die beslissen om dat merk te vertrouwen. De reden? Omdat er iets is dat hun aandacht trekt.

 

Tot slot: verlies de belangen die onderweg ontstaan niet uit het oog, ook al is het uiteindelijke doel een groter aantal verkopen te realiseren. Deze zullen bijdragen tot het behalen van een winstgevender resultaat. Daarom zal een verbintenis tot innovatie met narrowcasting de verwezenlijking van deze doelstellingen versterken.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven