Instore TV: 3 manieren waarop dit jou helpt

In noodsituaties kunnen de genomen politieke maatregelen ertoe leiden dat veel winkels worden gesloten; er zijn echter detailhandelszaken die diensten en basisbenodigdheden leveren, zoals kruideniers, apotheken, tabakswinkels of benzinestations, die open moeten blijven om de bevolking te blijven bedienen. Het is in deze moeilijke situaties dat narrowcasting winkels helpt  en dat de installatie van instore tv-schermen een belangrijk instrument wordt om detailhandelaren met een winkel in staat te stellen hun klanten gemakkelijk en eenvoudig te blijven informeren. Hoe narrowcasting door middel van informatieschermen de detailhandel ondersteunt? Hier zijn drie manieren om er het beste uit te halen:

 

Narrowcasting is een hulpmiddel in coronatijd

Displays in de winkel geven informatie over de voorraad van producten

We weten allemaal dat wanneer mensen massaal winkelen, veel artikelen uit de schappen vliegen, zoals toiletpapier, gebotteld water of hand desinfecterend middel. Niemand wil naar de winkel gaan en tijd verspillen met het zoeken naar een artikel dat misschien niet meer verkrijgbaar is.

 

Digitale reclame en bewegwijzering helpen daarbij door integratie met het databanksysteem van de detailhandelaren om via digitale displays informatie te verstrekken over de beschikbaarheid van producten en de aankooplimieten.

 

Een winkel zou bijvoorbeeld kunnen aankondigen dat er nog maar 20 pakken toiletpapier zijn en klanten eraan herinneren dat ze er maar twee tegelijk kunnen kopen. Het zou ook informatie kunnen verstrekken over gewilde voedselproducten, zoals vlees, fruit en conserven.

Narrowcasting reclame

€ 25,- PER MAAND

Bewegwijzering: oriëntatie

Mensen willen zo weinig mogelijk tijd in een winkel doorbrengen. Ze willen gewoon krijgen wat ze nodig hebben en snel terugkeren naar de veiligheid van hun huizen. Met de wayfinding templates van Easyscreen kun je de plattegrond van je detailhandelaar op het scherm weergeven via displays in de winkel. Wijs de gebruikers aan waar alles staat en wat ze in elk gangpad kunnen vinden. Als je hen begeleidt, zullen de klanten in een mum van tijd binnen en buiten zijn en maak je hun ervaring een stuk minder stressvol.


wayfinding

 

Help de consumenten kalm te blijven

Een andere manier waarop displays in de winkel voor een aangename winkelervaring kunnen zorgen, is door een ontspannen sfeer te creëren die jouw klanten helpt kalmeren en aanmoedigen.

Je kunt content tonen als:
– Onderhoudende of ontspannende video’s.
– Inspirerende verhalen van mensen die de gemeenschap steunen in tijden van crisis.
– Opbeurende berichten of inspirerende citaten.

instore tv

 

Instore TV-displays helpen de detailhandel, door de klantervaring te verbeteren, ongeacht de omstandigheden. Door de klant te helpen zijn taken snel en efficiënt af te ronden en tegelijk voor een aangename omgeving te zorgen, zullen mensen meer naar die winkel willen komen.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven