Narrowcasting in de coronacrisis

Het is belangrijk om altijd up-to-date content over actuele zaken via narrowcasting op jouw schermen weer te geven, vooral in situaties zoals de huidige coronavirus crisis. Zo geef je relevante informatie aan je gebruikers en kun je ze op de hoogte houden van het laatste nieuws. Het is in deze moeilijke situaties dat narrowcasting een belangrijk instrument wordt om locaties in staat te stellen hun klanten op een gemakkelijke en eenvoudige manier te blijven informeren.

 

Oplossingen en content in verband met coronavirus

Easyscreen heeft technologische oplossingen ontwikkeld die je kunnen helpen beter met je klanten te communiceren en zo te voorkomen dat je omzet misloopt. Wij bieden onder andere schermen voor klantentelling en widgets die klanten laten zien waar de looppaden zijn en wanneer ze de winkel kunnen betreden.

narrowcasting zuil in supermarkten

 

We hebben ook informatieve inhoud gemaakt, zodat je die op je schermen kunt weergeven. Zoals deze video die in detail uitlegt waarom social distancing belangrijk is en hoe we het effectief kunnen doen. Deze en andere inhoud is beschikbaar voor gebruik op ons narrowcasting platform.

 

We weten ook hoe belangrijk het is om ons steentje bij te dragen om het virus te stoppen. Daarom hebben wij besloten deze inhoud beschikbaar te maken, zodat iedereen die dat wil, of hij nu klant van ons is of niet, er gebruik van kan maken. 


 

Probeer Easyscreen en toon content met de laatste updates over corona op het scherm

Om de content die we hierboven hebben genoemd op de schermen van jouw locatie te tonen en te beheren, kun je gebruikmaken van narrowcasting software. Easyscreen biedt een dergelijk CMS-systeem dat tot in detail is ontworpen voor jouw gebruik. Het is een eenvoudig en snel te gebruiken platform waarmee je tijd kunt besparen en beter kunt communiceren.

 

Zoals je ziet, is Easyscreen een krachtige en gebruiksvriendelijke oplossing om in deze tijden mee te communiceren. Het biedt narrowcasting oplossingen in tijden van corona die op jouw behoeften zijn afgestemd. Wij nodigen je uit om het gratis in jouw bedrijf te proberen en te zien wat wij voor je kunnen doen:

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven