Narrowcasting in de fysiotherapie: zo maakt u het wachten meer dan waard.

In de Nederlandse fysiotherapie is narrowcasting inmiddels niet meer weg te denken als wachtverzachter in de honderden wachtkamers van praktijken door heel Nederland. De populariteit van narrowcasting voor fysiotherapeuten is met name te danken aan het gebruiksgemak en de schaalbaarheid van het medium. Het maakt namelijk niet uit of u zelfstandig fysiotherapeut bent of een groepspraktijk met meerdere vestigingen op verschillende locaties heeft. Narrowcasting werkt, ook in de fysiotherapie.

 

Wachten? Uw patiënten zien het niet zitten.  

wachtruimte narrowcasting in fysiotherapie

 

Als fysiotherapeut investeert veel tijd in een goede behandeling. Met narrowcasting verbetert u de patiënttevredenheid. Het begin van uw therapeutische behandeling start namelijk in de wachtkamer van uw praktijk. Met narrowcasting zorgt u als fysiotherapeut voor een ontspannen sfeer in uw praktijk. Door de wachtenden te informeren over de wachttijd, praktijknieuws en medische weetjes laat u zien dat u om ze geeft. Iets wat patiënten zeer op prijs stellen. Het gevolg: meer tevreden patiënten.

 

Narrowcasting: ook uw wachtkamer gaat erop vooruit

Narrowcasting is de ideale wachtverzachter. Met narrowcasting als wachtkamerscherm oplossing maakt u de gemiddelde wachttijd niet korter, maar wel een stuk aangenamer. Met narrowcasting in uw wachtkamer maakt u het wachten op een therapeutische behandeling meer dan de moeite waard.

 

Fysiotherapeut? Acht redenen voor narrowcasting in uw wachtkamer. 

weer widget | narrowcasting

 

Minder stress in de wachtkamer dankzij actuele wachttijden

Goed geïnformeerde patiënten tonen meer begrip voor een uitloop van de wachttijd. Vertel daarom hoe lang er gemiddeld gewacht moet worden. Met narrowcasting toont u de actuele wachttijden eenvoudig op het scherm. Het schept duidelijkheid en voorkomt vervelende misverstanden

 

Video in de wachtkamer: van informatie tot entertainment.

Nog een bewezen effectief middel om de wachttijd in uw praktijk te verzachten: video content. Videoclips met medisch nieuws zoals innovaties in Healthcare zijn uitermate populair. Dankzij widgets (koppelingen van nieuwsbronnen) speelt het laatste nieuws automatisch op de narrowcasting schermen in uw praktijk. Er zijn momenteel veel informatieve en educatieve video’s beschikbaar zoals Thuisarts en NHG-video’s, NU.nl medisch nieuws en BBC Health.

 

Het wereldnieuws in uw wachtkamer.

Toon het nieuws in de vorm van internationale of lokale nieuwsflitsen op de schermen in de wachtkamer. Ook hiervoor zijn handige widgets beschikbaar. Nadat de widget is geïnstalleerd wordt het nieuws automatisch geactualiseerd. U bepaalt zelf welk nieuws uw patiënten zien via de instellingen van uw narrowcasting menu.

 

Praktijkinformatie in de wachtkamer.

Vergeet de folder, of de gescheurde poster op de gang. Ga voor de actualiteit en bouw aan een krachtig imago voor een tevreden patiëntenbestand. Met narrowcasting zet u de praktijk centraal. Stel het team voor, communiceer openingstijden of introduceer nieuwe therapieën. Geef alvast antwoord op veelgestelde vragen (FAQ) en verminder de werkdruk van uw personeel.

 

Narrowcasting voor de wachtkamer en behandelkamer.

Narrowcasting kan zowel in de wachtkamer als in de behandelruimte worden ingezet. Verschillende schermen kunnen vanuit een centraal dashboard worden bediend en aangestuurd.

 

Bewegwijzering in de praktijk.

Heeft u een groepspraktijk? Of beschikt u over meerdere behandelruimtes? Gebruik narrowcasting voor de bewegwijzering, door schermen te plaatsen bij de behandelruimtes of de receptie. Via een centraal scherm met een plattegrond van de praktijk zorgt u voor duidelijkheid.

 

Meerdere wachtkamers een narrowcasting systeem.

We zeiden het al eerder: narrowcasting is een schaalbaar medium. Een medium dat niet alleen meerdere schermen, maar ook verschillende locaties kan voorzien van informatie. Via een centraal scherm ziet u wat er speelt op verschillende schermen. U weet dus zeker dat op alle locaties de juiste content in de juiste huisstijl wordt getoond. Afzonderlijke locaties kunnen zelf eenvoudig content toevoegen.

 

Narrowcasting: een waardevol medium

De schermen in uw praktijk zijn zeer waardevol voor adverteerders. Landelijke en lokale partijen komen uw schermen in uw wachtkamer graag in contact met hun doelgroep. Ook uw actie of aanbieding komt het best tot z’n recht op de plaats waar hij thuishoort: tussen de ogen van uw eigen publiek in de wachtkamer van uw eigen praktijk. Daar kan geen flyer of folder tegenop.

 

Narrowcasting: waar wacht u op?

Nu u dit allemaal weet wil u natuurlijk weten wat narrowcasting precies kost. Hoeveel schermen moet plaatsen en welke software u moet hebben om succesvol te zijn met narrowcasting. Bel ons even of neem vrijblijvend een voorproefje. Tip: open een gratis demo account.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven