Narrowcasting in de tandheelkunde

narrowcasting in de tandheelkunde

 

Als mondhygiënist of tandarts heb je dagelijks te maken met wachtende patiënten in jouw wachtruimte. Steeds meer specialisten kiezen voor narrowcasting in de wachtruimte van de praktijk. Het verhoogt de sfeer en bied je de mogelijkheid om meer te vertellen over jouw praktijk. Bovendien zorgt narrowcasting in combinatie met een digitaal wachttijden systeem voor duidelijkheid onder patiënten, personeel en bezoekers. Kortom, met narrowcasting maak je het wachten op een tandheelkundige behandeling meer waard.

 

Wachten? Jouw patiënten zien het niet zitten.

Het maakt niet uit of je een wachtruimte heeft of meerdere wachtruimtes moet voorzien van narrowcasting. Met een krachtige narrowcasting systeem kun je meerdere tandheelkundige praktijk locaties voorzien van informatie. Narrowcasting levert een belangrijke bijdrage aan de sfeer binnen jouw praktijk. Bovendien verlaagt narrowcasting de werkdruk van ondersteunend personeel omdat je veel informatie zoals veelgestelde vragen (FAQ) op de schermen toont.

 

Narrowcasting: ook jouw wachtruimte gaat erop vooruit

Omdat klanten goed worden geïnformeerd over de wachttijden is er minder irritatie en voelen klanten zich op hun gemak. Goed geïnformeerde klanten zijn doorgaans bereid om iets langer te wachten wanneer een tandheelkundige behandeling uitloopt.  

 

Tandarts of mondhygiënist? Negen redenen voor narrowcasting in uw wachtruimte.

Narrowcasting widget | Weersvoorspelling

 

Minder stress in de wachtruimte van de tandarts dankzij actuele wachttijden

Goed geïnformeerde patiënten tonen meer begrip voor een uitloop van de wachttijd. Vertel daarom hoe lang er gemiddeld gewacht moet worden. Met narrowcasting toont je de actuele wachttijden eenvoudig op het scherm. Het schept duidelijkheid en voorkomt vervelende misverstanden

 

Video in de tandarts wachtruimte: van informatie tot entertainment.

Nog een bewezen effectief middel om de wachttijd in uw praktijk te verzachten: videocontent. Videoclips met medisch nieuws zoals innovaties in Healthcare zijn uitermate populair. Dankzij widgets (koppelingen van nieuwsbronnen) speelt het laatste nieuws automatisch op de narrowcasting schermen in uw praktijk. Er zijn momenteel veel informatieve en educatieve video’s beschikbaar zoals NHG-video’s, NU.nl medisch nieuws en BBC Health.

 

Het wereldnieuws in uw wachtruimte.

Toon het nieuws in de vorm van internationale of lokale nieuwsflitsen op de schermen in de wachtruimte. Ook hiervoor zijn handige widgets beschikbaar. Nadat de widget is geïnstalleerd wordt het nieuws automatisch geactualiseerd. Je bepaalt zelf welk nieuws jouw klanten zien via de instellingen van jouw narrowcasting menu.

 

Praktijkinformatie in de wachtruimte.

Vergeet de folder, of de gescheurde poster op de gang. Ga voor de actualiteit en bouw aan een krachtig imago voor een tevreden klantenbestand. Met narrowcasting zet je de praktijk centraal. Stel het team voor, communiceer openingstijden of introduceer nieuwe therapieën. Geef alvast antwoord op veelgestelde vragen (FAQ) en verminder de werkdruk van jouw personeel.

 

Narrowcasting voor de wachtruimte en behandelkamer.

Narrowcasting kan zowel in de wachtkamer als in de behandelruimte worden ingezet. Verschillende schermen kunnen vanuit een centraal dashboard worden bediend en aangestuurd.

 

Wayfinding in de praktijk.

Heb je een groepspraktijk? Of beschik je over meerdere behandelruimtes? Gebruik narrowcasting voor de wayfinding, door schermen te plaatsen bij de behandelruimtes of de receptie. Via een centraal scherm met een plattegrond van de praktijk zorg je voor duidelijkheid.

 

Meerdere wachtruimtes een narrowcasting systeem.

We zeiden het al eerder: narrowcasting is een schaalbaar medium. Een medium dat niet alleen meerdere schermen, maar ook verschillende locaties kan voorzien van informatie. Via een centraal scherm zie je wat er speelt op verschillende schermen. Je weet dus zeker dat op alle locaties de juiste content in de juiste huisstijl wordt getoond. Afzonderlijke locaties kunnen zelf eenvoudig content toevoegen.

 

Narrowcasting: een waardevol medium

De schermen in jouw praktijk zijn zeer waardevol voor adverteerders. Landelijke en lokale partijen komen jouw schermen in jouw wachtruimte graag in contact met hun doelgroep. Ook jouw actie of aanbieding komt het best tot z’n recht op de plaats waar hij thuishoort: tussen de ogen van jouw eigen publiek in de wachtruimte van jouw eigen praktijk. Daar kan geen flyer of folder tegenop.

 

Narrowcasting: waar wacht je op?

Nu je dit allemaal weet wil je natuurlijk weten wat narrowcasting precies kost. Hoeveel schermen moet plaatsen en welke software je moet hebben om succesvol te zijn met narrowcasting. Bel ons even of neem vrijblijvend een voorproefje.

€ 25,- PER MAAND

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven