Narrowcasting in uw apotheek

Of u nu meerdere apotheken heeft of een zelfstandige apotheker bent, met narrowcasting maakt u het wachten op een recept meer dan waard. U verbetert de service naar uw klanten omdat u op een professionele manier communiceert. Narrowcasting geeft u als apotheker de mogelijkheid om meer over uw diensten en producten te vertellen. Kortom, met narrowcasting bouwt u als apotheker aan meer tevreden klanten en zorgt u voor een prettige sfeer in uw apotheek.

digital signage displays in wachtkamer

 

Wachten? Uw klanten zien het niet zitten.  

Als apotheker neemt u graag de tijd voor uw klanten. Maar elk afzonderlijk recept kan grote gevolgen hebben voor de wachttijd van de volgende klanten. Wachttijden in de zorg leiden vaak tot onbegrip en irritatie, omdat klanten niet weten waarom en waarop ze zitten te wachten. Als apotheker kunt u hier iets aan doen. Narrowcasting biedt u bovendien extra kansen want met schermen in uw winkel of boven de recepten balie van de apotheek kunt u de klanten in uw apotheek beter informeren, en zo extra omzet genereren.  

 

Een graag geziene gast bij de apotheek.

Narrowcasting heeft zich in de Nederlandse apotheken bewezen als een uiterst effectieve wachtverzachter. Wie de wachttijd verzacht, zorgt voor een prettige sfeer die op zijn beurt een belangrijke bijdrage levert aan de tevredenheid van de klant. Het maakt niet uit of u een kleine zelfstandige praktijk of meerdere praktijken van een keten wilt gaan voorzien van narrowcasting wachtkamerscherm. Narrowcasting is schaalbaar en dat maakt het uiterst betaalbaar en efficiënt.

 

Apotheker? Acht redenen voor narrowcasting in uw apotheek.

digital signage in tandheelkunde

 

Minder misverstanden dankzij een digitaal volgnummersysteem

Narrowcasting kan gekoppeld worden aan een digitaal volgnummersysteem. De volgnummers vormen een integraal onderdeel van de informatie op de schermen. Het schept orde en voorkomt misverstanden. Dankzij het volgnummer systeem heeft u controle over de rij wachtenden en zorgt u ervoor dat klanten de juiste balie of medewerker weten te vinden.

 

Video: van informatie tot entertainment.

Nog een bewezen effectief middel om de wachttijd in uw apotheek te verzachten: video content. Videoclips met medisch nieuws zoals innovaties in Healthcare zijn uitermate populair. Dankzij widgets (koppelingen van nieuwsbronnen) speelt het laatste nieuws automatisch op de narrowcasting schermen in uw praktijk. Er zijn momenteel veel informatieve en educatieve video’s beschikbaar zoals Thuisarts en NHG-video’s, NU.nl medisch nieuws en BBC Health.

 

Het wereldnieuws in uw apotheek.

Toon het nieuws in de vorm van internationale of lokale nieuwsflitsen. Ook hiervoor zijn handige widgets beschikbaar. Nadat de widget is geïnstalleerd wordt het nieuws automatisch geactualiseerd. U bepaalt zelf welk nieuws uw klanten zien via de instellingen van uw narrowcasting menu.

 

Informatie over uw apotheek.

Vergeet de folder, of de gescheurde poster in de winkel. Ga voor de actualiteit en bouw aan een krachtig imago voor een tevreden klantenbestand. Met narrowcasting zet u de praktijk centraal. Stel het team voor of communiceer openingstijden. Geef alvast antwoord op veelgestelde vragen (FAQ) en verminder de werkdruk van uw personeel.

 

Narrowcasting voor de wachtruimte en winkel.

Narrowcasting kan zowel in de wachtruimte als in het winkelgedeelte worden ingezet. Verschillende schermen kunnen vanuit een centraal dashboard worden bediend en aangestuurd.

 

Bewegwijzering in de praktijk.

Heeft u een groepspraktijk? Of bent u onderdeel van een medisch centrum? Gebruik narrowcasting voor de wayfinding, door schermen te plaatsen. Via een centraal scherm met een plattegrond zorgt u voor duidelijkheid.

 

Meerdere wachtruimtes een narrowcasting systeem.

We zeiden het al eerder: narrowcasting is een schaalbaar medium. Een medium dat niet alleen meerdere schermen, maar ook verschillende locaties kan voorzien van informatie. Via een centraal scherm ziet u wat er speelt op verschillende schermen. U weet dus zeker dat op alle locaties de juiste content in de juiste huisstijl wordt getoond. Afzonderlijke locaties kunnen zelf eenvoudig content toevoegen.

 

Narrowcasting: een waardevol medium

De schermen in uw apotheek zijn zeer waardevol voor adverteerders. Landelijke en lokale partijen komen uw schermen in uw apotheek graag in contact met hun doelgroep. Ook uw actie of aanbieding komt het best tot z’n recht op de plaats waar hij thuishoort: tussen de ogen van uw eigen publiek in de wachtruimte van uw eigen apotheek. Daar kan geen flyer of folder tegenop.

 

Narrowcasting: waar wacht u op?

Nu u dit allemaal weet wil u natuurlijk weten wat narrowcasting precies kost. Hoeveel schermen moet plaatsen en welke software u moet hebben om succesvol te zijn met narrowcasting. Bel ons even of neem vrijblijvend een voorproefje. Tip: open een gratis demo account.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven