Narrowcasting en Meetingroom TV

Zeg vaarwel tegen dubbel geboekte vergaderruimtes

Een duidelijk overzicht van vergaderagenda’s, plan je vergaderingen en vergaderruimtes makkelijk in en laat zien wie de ruimte heeft geboekt, automatisch, zonder enige tussenkomst. Probeer MeetingroomTV. Het scherm naast de vergaderruimte toont je precies welke vergadering bezig is. En dat is niet de enige feature natuurlijk…

 

Boek een kamer waar je wilt en wanneer je wilt

We hebben verschillende koppeling met de meest populaire online agenda’s, zoals Google Calendar, Apple iCal, Microsoft Calendar. Je kunt zoveel vergaderruimtes toevoegen als je wilt, dus het is toepasbaar voor zowel kleine als grote organisaties. Als je een vergaderruimte op je smartphone of laptop boekt, vindt er een automatische synchronisatie plaats die ervoor zorgt dat de afspraken binnen no-time op het scherm verschijnen. MeetingroomTV toont altijd de accurate situatie, hoe vaak je deze ook verandert.

 

Geef me de uitstraling

Je kunt op verschillende manier en in verschillende designs MeetingroomTV tonen op het scherm. Prachtige templates zitten al in het platform, maar als je graag templates in je eigen huisstijl wilt helpen we je graag. Je kunt zelfs de afspraken op het scherm combineren met nieuwsitems, bedrijfsinformatie of entertainment; het is allemaal mogelijk! Ons platform is zeer uitgebreid en geeft je de mogelijkheid om je publiek te tonen wat jij wilt.

 

Krijg nu een duidelijk overzicht

Ben je op zoek naar een makkelijke en transparante manier om je agenda te tonen en een duidelijk inzicht te hebben in je vergaderruimtes? Zeg vaarwel tegen gedoe met vergaderruimtes en laat ons al je problemen oplossen met MeetingroomTV.

Bezoek onze website of neem direct contact op.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven