IAdea: XMP-8552

Betrouwbaar en goed voor een scherpe prijs

XMP-7500

Klein & Licht

Draadloze Koppeling

Dynamisch & HD Content

Gemaakt Voor Digital Signage

Klein & Licht

De XMP-8552 is de meest compacte mediaspeler in de IAdea reeks. Zonder te verminderen in functionaliteit en prestatie, is de mediaspeler slechts zo groot als een vuist. Dit betekent dat hij gemakkelijk achter het scherm gestopt kan worden en daarmee in elke omgeving gebruikt kan worden.

Formaat is een belangrijke factor voor mediaspelers, omdat grotere spelers niet gemakkelijk verborgen kunnen worden, wat ze minder veilig en aantrekkelijk maakt. Met de XMP-8552 plaats je schermen veilig en aantrekkelijk waar je maar wilt.

XMP-7500

Draadloze Koppeling

Internet via een kabel zijn over het algemeen betrouwbaarder, maar niet altijd praktisch. De IAdea XMP-8552 is een plug & play apparaat, waardoor hij zowel bedraad als draadloos internet aanbiedt. Je kunt gebruik maken van datgene wat past bij jouw digital signage omgeving.

 

Een makkelijke snelle kabelvrije installatie voorkomt dat je een HDMI kabel hoeft te gebruiken. Je koppelt de speler direct aan je scherm via de HDMI ingang.

 

Er is ook de mogelijkheid om het internet te koppelen via een kabel:

  • Bekabelde LAN input biedt de sterkste verbinding
  • De extra lange antenne zorgt voor een sterk wifi signaal
  • Met de dual USB ports, kun je ook een 3G/4G netwerkkaart toevoegen
plug and play digital signage

Dynamisch & HD Content

Laat je niet misleiden door de kleine afmetingen van deze speler, hij biedt 1080p afbeelding kwaliteit en soepele weergave bij het afspelen van video’s van geavanceerde cloud-based content. Een micro SD kaart kan worden gebruikt om tot 32GB te ondersteunen voor het langer afspelen van video’s.

 

Hij ondersteunt meerdere zones en weergave modi, zodat je het scherm kan splitsen in meerdere regionen en meerdere content tegelijk kunt afspelen.

 

HTML5 content wordt volledig ondersteund, wat betekent dat je de meest dynamische widgets kunt tonen, inclusief tickertapes, real-time feeds, menu’s, weerberichten, klokken en meer.

Gebouwd voor Digital Signage

De IAdea XMP-8552 is ontworpen en gebouwd voor digital signage. Dit is waarom de speler klein is, maar ook waarom hij geen bewegende onderdelen (ventilator en hard disk drive) bevat waar normaliter stof en vet in blijft hangen in veel testomgevingen.

 

De speler is daarnaast geschikt voor het software platform van Easyscreen. Dit betekent dat alle content die je maakt met onze software gelezen kan worden door de speler en ook dat de software de mogelijkheden van de speler volledig benut.

 

Andere kenmerken zijn:

  • StrongCache voor continu afspelen, ook als het netwerk wegvalt
  • Speelt automatisch ingestelde content af als stroom wordt aangesloten
  • AppLock voorkomt ongeautoriseerde toegang
  • Monitor de gezondheid van je speler online
plug and play digital signage

Extra ondersteuning met Iadea

Met Iadea Care heb je extra bescherming in je spelers. Ga overal ter wereld naar de Iadea Care-software en controleer de status van uw spelers om te zien hoe ze werken of op afstand te resetten.

 

Scroll naar boven