Een meetingroom is zo geboekt!

Een meetingroom is zo geboekt!
Let’s meet!
Ook klaar met de irritatie van dubbel geboekte vergaderruimtes en collega’s die binnen komen wandelen terwijl jij met een belangrijke klant in gesprek bent? Wij hebben de oplossing: narrowcasting in de vorm van Meetingroom TV!

Met Meetingroom TV maak je voor jou en al jouw collega’s duidelijk of er op dit moment een vergadering plaatsvindt in de vergaderruimte, hoe lang een lopende vergadering nog duurt en wanneer de eerstvolgende vergaderingen staan gepland. Daarnaast kun je andere content naar keuze tonen op het scherm, welke afwisselt met de agenda. Hoe wij dit mogelijk maken?

Wij plaatsen naast de deur van de vergaderruimte een scherm. Deze is geïntegreerd met een Meetingroom Tv-software. Na het koppelen van de agenda naar keuze, toont dit scherm automatisch de eerstvolgende afspraken van de agenda en/of er op dit moment een vergadering bezig is. Daarnaast zijn ook de datum en tijd in beeld te zien. Er zijn meer dan 100 soorten agenda’s geschikt voor gebruik van Meetingroom TV. Vervolgens is de keuze aan jou om naast de agenda nog andere content te tonen. Kies uit ons uitgebreide assortiment van templates en video’s datgene wat het beste past bij de organisatie.

Lees hier meer over Meetingroom TV!

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven