Digital Signage bij makelaars: Toon live verkoopinformatie

Een willekeurig voorbeeld: Je bekijkt het aanbod, wordt verliefd op een huis en stapt een makelaars kantoor binnen om er alleen maar achter te komen dat het huis al verkocht is. Balen. In dit specifieke voorbeeld willen makelaars kantoren correcte informatie weergeven, maar hebben geen tijd om de extra taken op te pakken. Dat is waar wij om de hoek komen kijken met onze indoor media engagement platform en het voor je oplossen.

 

Versterk de aantrekkingskracht

Coöperatieve makelaardijen Hoekstra & Van Eck en Hendriks Makelaardij waren op zoek naar extra mogelijkheden om hun huizenaanbod te tonen op een dynamische manier. Dit was de grootste reden om bij ons aan te kloppen voor advies. We boden digital signage aan in de vorm van etalageschermen om aandacht te trekken van de voorbijgangers. Daarnaast heeft ons Design Lab een op maat gemaakt video programma opgesteld, voor elke makelaardij in de eigen huisstijl en natuurlijk ook in hoge kwaliteit. Daarna hebben ze een slimme oplossing bedacht om het nog efficiënter te maken.

Naadloze koppeling

Om er zeker van te zijn dat de huidige huizen werden getoond op het scherm, hebben we een connectie tussen Funda en ons digital signage systeem. Als er een huis wordt geüploade in Funda, wordt hij binnen enkele minuten getoond op het scherm. Zonder tussenkomst van personen. Makkelijk en snel, precies zoals we het willen.

 

Eigen beheer

Elke locatie van de makelaars kantoren kunnen het programma aanpassen indien nodig. Ons aanbod aan templates in hun specifieke huisstijl helpt ze om nieuwe berichten snel te maken. 

 

Onze software zit vol met templates die je snel met eigen informatie en huisstijl kunt vullen. Je kunt de template tool gebruiken om je creativiteit te uiten en je eigen templates te maken. Deze features onderscheiden ons van andere aanbieders van digital signage en helpen de klanten om alle voordelen te benutten.

 

Daarnaast hebben we ook ervaringen designers die templates van hoge kwaliteit en effectiviteit voor je kunnen maken.

 

Afspeellijsten

Je hoeft niet alleen de meest recente informatie over je huizen te tonen; door onze creatie tools te gebruiken kun je gemakkelijk allerlei content maken en in de afspeellijst zetten.

 

Dit geeft je de mogelijkheid om animaties, video’s, afbeeldingen en nog veel meer te tonen. Niets trekt meer aandacht van je ogen dan video content, dus doe er je voordeel mee.

 

Afspeellijsten en fragmenten kunnen geprogrammeerd worden voor specifieke weken, dagen en uren, waardoor je je niet druk hoeft te maken over het tonen van content die niet meer relevant is. Deze stopt namelijk vanzelf met afspelen.

 

Beheer van accounts

Je kunt meerdere accounts inrichten voor het platform en per account aangeven welke rechten ze hebben, zodat ze alleen specifieke schermen op één locatie kunnen beheren, terwijl anderen juist weer bij alle schermen kunnen.

narrowcasting in makerlaardijen

 

Easyscreen helpt je om een relatie op te bouwen met je klanten

En natuurlijk is dit niet alleen voor makelaardijen. We bedienen merken en industrieën wereldwijd. We bouwen dit fantastische indoor engagement platform voor digital signage en muziek met de meeste features en coolste designs. We houden van onze klanten vanwege de innovatieve uitdagingen die ze ons gaven op het gebied van technologie, design of content. Als je een speciaal verzoek hebt, zijn ons Tech- en Design Lab er voor je. Geef ons gewoon een belletje.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven