ISE 2019: Trends en ontwikkelingen

Onze Design -en Tech teams hebben in februari de ISE bezocht om de laatste trends en ontwikkelingen te ontdekken van de dynamische wereld van indoor engagement media. Hieronder onze conclusies!

 

Narrowcasting komt op steeds meer plekken

Lange schermen coffee cornerTerwijl vroeger alleen een scherm hing achter de kassa, zijn er nu schermen in de hele zaak te vinden. Door nieuwe technieken zijn LCD en LED schermen in steeds meer verschillende afmetingen en beeldverhoudingen beschikbaar en dit zorgt voor zoveel meer mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor stretched schermen met een beeldverhouding van 16:1 (een normaal scherm is 16:9). Dit zijn dus lange schermen die minder breed zijn.

Displays in schappen trends ISE

 

Met de komst van meerdere afmetingen, zijn er meer toepassingen mogelijk. Kleine, ongebruikte plekken kunnen nu worden voorzien van een scherm. Denk aan winkels waar displays in schappen bevestigd kunnen worden om extra aandacht te trekken naar het product. Of pilaren waar langwerpige displays op geplaatst worden om bezoekers welkom te heten (en ook de pilaar op te leuken).

 

Waar LCD schermen beperkt zijn tot de beschikbare beeldverhoudingen, zijn LED schermen te configureren in allerlei formaten en zijn de meest brede toepassingen denkbaar. Hoe cool is het om een balie volledig te bekleden met LED schermen? Of maak een vloer van LED schermen!

 

LED_schermen_narrowcasting_ISE_trends

vloer van LED schermen narrowcasting trends

 

Trends rondom Interactiviteit

Verder zien we meer interactiviteit middels RFID/NFC. Wanneer je producten voorziet van een draadloze RFID chip, kan de mediaspeler de producten herkennen. Wanneer een product voor een scherm of speler wordt gehouden, dan herkent de speler het product en kan de betreffende productinformatie op het scherm worden getoond.

 

Ook kan je triggers inbouwen dat er iets op het scherm gebeurt op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd (bijvoorbeeld een klant staat voor een scherm) of als er een product wordt gepakt. Zo trek je de aandacht van de klant.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven