Narrowcasting met een videowall

narrowcasting met een videowall

 

Haal het maximale uit je gekoppelde displays

Je hebt ze van drie schermen klein. En je hebt ze van dertig schermen groot. Welke videowall je kiest hangt helemaal af van wat je precies met dit type narrowcasting nastreeft. Misschien wil je de aandacht trekken van mensen die langs je etalage lopen. Of misschien wil je een simpel concertbezoek omtoveren tot een sensationele ervaring.

 

Wat is een videowall?

Een video wall bestaat uit twee of meer aan elkaar gekoppelde displays die samen één beeld uitdragen. Daarbij is slechts een van de beeldschermen verbonden met de mediaspeler. Qua vorm van de video wall zijn rechthoeken het gebruikelijkst. Maar een bloem kan ook. Of een windmolen. Of een muur van 360 graden – als het je audiovisuele boodschap maar versterkt. Feit is dat een wall heel goed communiceert. Je bereikt groepen in plaats van individuen en van een grotere afstand bovendien.

videowallvideo wall

 

De videowall opbouwen

Natuurlijk: je kúnt je video wall zelf opbouwen. Maar de praktijk leert dat er toch behoorlijk wat haken en ogen aan zo’n klus zitten. Daarom helpen we je graag op het gebied van hardware. Zodat jij je niet bezig hoeft te houden met termen als SOC, daisy chain en bezel-bezel. Wij regelen het. Dus het voeren van het overleg met interieurbouwers. Beugels, uitlijning, kalibratie. Koelsystemen aanbrengen voor de extreem heldere schermen. Het stil maken van die systemen. Het verwijderen van stof. Ander onderhoud. En ga zo maar door.

 

De content realiseren

Qua content kun je waarschijnlijk wel veel meer zelf doen. Met dank aan ons toonaangevende narrowcasting platform Easyscreen. Asymmetrisch verbonden displays vereisen geavanceerde aansturing en dus maatwerk, maar verder is narrowcasten op een video wall hetzelfde als narrowcasten op één scherm. Easyscreen is leuke software om mee te werken. Begrijpelijk van begin tot eind. En je creëert er programma’s mee die zeker indruk maken op je doelgroep.

 

Meer weten over narrowcasting met videowall?

Zie je die video wall al voor je? In je winkel, vergaderruimte of televisiestudio? Bel ons om een afspraak te maken voor een intakegesprek op locatie. Er is geen betere manier om tot een goede (maar uiteraard geheel vrijblijvende) offerte te komen.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven