Een reclamevitrine om geld te verdienen

Een vitrine is het belangrijkste visuele element van een zaak en een onmisbaar reclamemiddel in winkelcentra, want als je door een winkelstraat loopt, geeft de uitstraling van een bepaalde winkel je de motivatie om naar binnen te gaan. Het is de eerste manier om contact te leggen met potentiële klanten en hun aandacht te trekken. Er zijn verkopers die niet alleen kiezen voor een outdoor narrowcasting systeem via outdoor LED schermen, maar ook gebruikmaken van de voordelen die de interactieve etalageruimte biedt voor reclame. In dit artikel gaan we je laten zien hoe je een reclamevitrine kunt gebruiken om geld te verdienen.

 

Kenmerken van een goede reclame vitrine

Hier tonen wij jou wat de belangrijkste kenmerken zijn die een vitrine voor buitenreclame moet hebben:

  • Eenvoudig is soms het doeltreffendst: vermijd al te kleurrijke etalages en ga voor eenvoud. Duidelijk en direct communiceren is essentieel.
  • Een mix van visuele elementen en objecten: verschillende visuele formaten zullen helpen om de aandacht van potentiële klanten te trekken.
  • Sterproducten: het is raadzaam jouw best verkopende artikelen in het midden van de etalage te plaatsen om potentiële klanten aan te trekken.

Voordelen van promotionele vitrine

Dit zijn de belangrijkste voordelen van een goede reclamevitrine voor jouw bedrijf.

  • Onmiddellijke informatie voor de klant: hij kan snel meer te weten komen over jouw aanbod, jouw waarden en de doelgroep van jouw producten of diensten.
  • Het vergt geen grote investering: een goede samenstelling van jouw etalage kan je helpen de verkoop te verhogen; bovendien kan het worden uitgevoerd met een minimaal budget.
  • Differentiatie: een promotionele etalage zal jou helpen jouw bedrijf te onderscheiden van jouw concurrenten.
  • Imago: het geeft een positief beeld van jouw zaak en jouw producten of diensten.

Om al deze redenen zijn promotionele etalages de meest effectieve manier om reclame te maken en geld te verdienen.

 

Trucs om de aandacht te trekken

Er zijn vele manieren om de aandacht van de klanten te trekken, niet alleen met vitrine reclame; maar ook met monitors in verkooppunten, of met de originele schermen voor toiletruimtes. In elk geval raden we ten zeerste aan om in je uitingen het gevoel vast te leggen wat je wilt overbrengen met je merk.

 

Hiervoor moet je een voorstudie maken die je in staat stelt jouw idee uit te voeren en te doen slagen; dit proces is bedoeld om de gevoelens over te brengen waarmee je wilt dat het publiek jouw merk identificeert.

Een van de belangrijkste trucs om de aandacht van de klanten te trekken is verlichting. Zonder goede verlichting zal de meest originele en uitgebreide reclame-etalage volledig onopgemerkt blijven.

 

Door te kiezen voor een goede verlichting zal jouw reclame er beter uitzien en zul je de elementen of zones naar wens kunnen accentueren. Ook zal, afhankelijk van het land, de tijd van het jaar of de plaats waar je de etalageschermen neerzet, het ene ontwerp beter werken dan het andere, aangezien deze factoren doorslaggevend zijn om verschillende ideeën over te brengen.

 

In veel gevallen kun je het beste kiezen voor proefvensters waarin verschillende opties worden getoond; op die manier kun je zien welke het beste werkt en die promoten. Het is ook belangrijk geen enkel element dat tegen je zou kunnen werken aan het toeval over te laten.

 

Waar installeer je LED schermen in een reclame etalage?

Een van de belangrijkste voordelen van het kiezen voor indoor LED schermen als reclamevensters is dat ze op elk type locatie kunnen worden geïnstalleerd en dat je de ruimte optimaal kunt benutten.

 

Met beelden of video’s die aangenaam zijn voor jouw klanten kun je jouw boodschap overbrengen. Het is het beste om de schermen te plaatsen op een voor voertuigen en voetgangers zichtbare plaats, waar ze niet rechtstreeks aan de zon zijn blootgesteld, om zo mogelijke weerkaatsingen te vermijden.

 

Het is ook belangrijk te benadrukken dat de schermen een hoge helderheid moeten hebben, zodat je ook kunt worden gezien als het raam in de zon staat. Maar zelfs dan zal een goede oriëntatie en locatie van essentieel belang zijn om de aandacht te trekken en een zeer effectieve visuele claim te worden.

 

Kortom, als je jouw verkoop wilt verhogen en veel geld wilt verdienen, kun je het beste een reclamevenster in jouw etablissement maken dat is voorzien van LED-schermen.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven