Sportlink | Club.TV Digital Signage

Sportlink

Echte teamsport met een winnaarsmentaliteit

Sportlink nam contact op met Easyscreen als partner om een nieuw product voor sportclubs te ontwikkelen: het tonen van real time club- en sport informatie op het scherm. Van concept tot technische implementatie heeft Easyscreen gewerkt aan dit state-of-the-art narrowcasting systeem voor sportclubs: Club.TV. De content van Sportlink werd gecombineerd met nationale en lokale sport informatie, gesponsorde reclames en andere infotainment om het publiek te binden en vermaken.

Sportlink: “We kozen Easyscreen als onze partner omdat zij het narrowcasting platform hebben waar we naar zochten: een professionele look en feel, makkelijk om mee te werken en met de mogelijkheden die wij wensen. Daarnaast waren we positief verrast door de extra content features die Easyscreen standaard voor haar gebruikers beschikbaar heeft.”

Bijna 200 clubs hebben zich nu aangesloten bij Easyscreen!

Sportlink narrowcasting widget

Hoe dan ook, hier zijn enkele regels die je helpen bij het maken van een effectieve buitenreclame campagne:

  • Korte, eenvoudig en aantrekkelijke teksten: tijd is van essentieel belang aangezien mensen vaak haast hebben in openbare gelegenheden, daarom is het beste om jouw berichten kort, eenvoudig en aantrekkelijk te houden.
  • Vermijd ingewikkelde boodschappen: jouw boodschap moet voor zoveel mogelijk mensen begrijpelijk zijn.
  • Locatie: je moet zorgvuldig de plaats kiezen waar je jouw merk wilt promoten. Weet waar jouw klanten zijn, wat ze leuk vinden om te zien en wat hun aantrekt. Kies de locatie waar je denkt dat jouw informatie het best wordt ontvangen.
  • Creativiteit: beelden en teksten moeten origineel zijn om de aandacht van het publiek te trekken.

Kortom, als je wilt gaan voor buitenreclame en een duidelijk reclame-effect wilt hebben, kan je het beste kiezen voor Easyscreen narrowcasting. Nieuwsgierig geworden? Vraag hier je proefdemo aan.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven