Technologische hulpmiddelen voor human resources met narrowcasting

Vergaderruimte scherm

In het bedrijfsleven gaat het bij het gebruik van de nieuwste technologische trends niet alleen om het verbeteren van de productielijnen of het verhogen van de kwaliteit van een product of dienst. Tegenwoordig zijn er talloze technische middelen beschikbaar om een sterke bedrijfscultuur tot stand te brengen en de betrokkenheid van de werknemers bij de bedrijfsfilosofie te versterken. Een goede selectie van personeel heeft enigszins nut om jouw werknemers betrokken te houden in je bedrijf. Helaas, is dit niet altijd het geval. Daarom speelt narrowcasting een rol in het versterken van jouw teamverband.

 

Met een optimale werkomgeving groeien de sterke punten van elke organisatie en worden haar zwakke punten geminimaliseerd.

€ 25,- PER MAAND

Voordelen van narrowcasting op HR-gebied

Is het mogelijk de doeltreffendheid van een team te verhogen zonder de interne communicatie van bedrijven te versterken? Het antwoord is heel eenvoudig: nee. Het is onmogelijk om de werknemers te motiveren zonder enige erkenning van hun werk. Om dit te voorkomen is het van belang om jouw werknemers te betrekken in jouw bedrijf.

Narrowcasting is een krachtig instrument om een goed communicatiekanaal tussen werknemers en het bedrijf tot stand te brengen. De voordelen van narrowcasting op de werkvloer zijn onder andere;

  • Betrokkenheid en productiviteit: Door middel van narrowcasting schermen kun je jouw werknemers informeren over de nieuwste activiteiten van je onderneming. Hierdoor, betrek je jouw werknemers met jouw onderneming. Een betrokken werknemer is productiever en dus winstgevender voor de onderneming waarmee hij of zij werkt.
  • Versterking van de bedrijfscultuur: De missie en de visie van een bedrijf heeft enorme impact op de productiviteit van jouw werknemers. De visie en missie zorgt ervoor dat jouw werknemers precies weten waar jouw bedrijf voor staat. Digital signage helpt de visie van het bedrijf te promoten dankzij de mogelijkheid van de software om dynamische informatie aan de werknemers over te brengen.
  • Het verbetert de werkomgeving: LED-schermen kunnen allerlei soorten inhoud bieden die erop gericht is werknemers te informeren en te vermaken terwijl ze pauzeren of wachten. Het is mogelijk om indrukwekkende video’s te tonen die de aandacht van de werknemer trekken en hem tegelijkertijd op de hoogte houden van gebeurtenissen die in het bedrijf plaatsvinden.

€ 25,- PER MAAND

Deze inhoud is een verademing voor de werknemer, doorbreekt de routine of de monotonie van zijn werk en verbeter de werkomgeving.

 

Narrowcasting apparatuur kan in elke ruimte van het bedrijf worden geplaatst: lobby’s, vergaderzalen, rustruimtes, gangen en nog meer. Klik hier om meer te weten over hoe je het beste jouw narrowcasting kan installeren.

Meetingroom Tv

 

Narrowcasting content

  • Verjaardagswidgets Een leuke manier om jouw teamverband te versterken is om afspeellijsten van verjaardagen of andere vieringen in verband met hun sociale leven te tonen. Dit soort inhoud is vooral belangrijk wanneer bedrijven op verschillende locaties gevestigd zijn, omdat werknemers elkaar zo beter kunnen leren kennen.
  • Metriek en prestaties. Een goede manier om werknemers te motiveren is het tonen van metrics die de resultaten laten zien die het bedrijf met zijn campagnes heeft behaald. De prestaties van de onderneming worden door de werknemers als hun eigen prestaties beschouwd en zien het resultaat van hun werk inspanningen en vaardigheden.
  • Relevante informatie. Blogberichten van het bedrijf kunnen ook worden weergegeven op digital signage-schermen. Op die manier zal de werknemer altijd op de hoogte zijn van de belangrijkste beslissingen van het bedrijf. Digital signage maakt het mogelijk in het oog springende animaties en video’s te creëren die de belangstelling van het team voor de onderneming wekken.

De inhoud kan worden weergegeven via digitale content sjablonen die aan het bedrijfsimago zijn aangepast en specifiek voor een bepaalde sector zijn ontworpen. Als u wilt weten hoe je met deze sjablonen professionele inhoud kunt maken, neem dan contact op met EasyScreen of vraag een gratis digital signage proefversie aan. 

 

Bij Easyscreen kunnen we u allerlei oplossingen bieden om de interne communicatie van uw bedrijf te verbeteren.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven