Zes manieren om je klanten (nog) beter van dienst te zijn (en hoe narrowcasting je helpt).

Narrowcasting wordt momenteel het vaakst ingezet bij het verzachten van wachten. Maar wist je dat narrowcasting naast de perfecte wachtverzachter ook een super klantenknuffel-systeem is? En dat het makkelijk ingezet kan worden voor andere (belangrijke) zaken waarmee je de service van je bedrijf kunt verbeteren en de omzet kunt laten groeien?

In dit artikel maak je kennis met zes verrassende mogelijkheden waarmee je je klanten nog beter van dienst kunt zijn. Zo wordt narrowcasting jouw rode loper naar tevreden klanten.

Meer meeting, minder misverstanden
Meer tevreden bezoekers? Voorkom dan vervelende misverstanden tijdens meetings. Dankzij Meetingroom TV zorg je ervoor dat meetings perfect verlopen. Want met Meetingroom TV laat je via een klein scherm naast de betreffende vergaderruimte zien of deze vrij is. Of niet. Bovendien laat je zien welke meeting er plaatsvindt. Kortom: nooit meer gedoe met dubbel geboekte ruimtes en meer tijd voor leuke meetings.

Een betere bezoekerservaring dankzij narrowcasting
Ook erg handig: bewegwijzering van je pand via kleine schermen. Ook hier biedt narrowcasting uitkomst. Deel je een pand met meerdere organisaties? Laat op een centraal scherm bij de receptie een overzicht zien van de verschillende ruimtes in het gebouw. Zo vertel je bezoekers waar ze moeten zijn en verbeter je de bezoekerservaring.

Meer nieuws, meer fun. Boost je Socials!
Tip: koppel je social kanalen aan je narrowcasting systeem. Echt doen. Want vanaf dat moment beschik je over een integraal nieuwsplatform met meerdere schermen waarmee je je bedrijf in de spotlight zet. Laat zien wat anderen over jouw organisatie en/of product zeggen en vertel ze alles over je bedrijf, de acties, je mensen en de zaken waar je goed in bent.

Een rode loper voor je bezoek.
Service is het nieuwe goud. Een goede bezoekerservaring is dus ontzettend veel waard. Je heet je bezoekers welkom op je site, waarom dan ook niet bij de ingang van je kantoor of de entree van je winkel? Met een goed narrowcasting systeem (schermen, mediaspeler en software) zorg je ervoor dat iedere bezoeker voelt dat ‘ie welkom is!

Narrowcasting: storytelling 2.0
Wil je meer vertellen over je bedrijf? Mensen echt betrekken bij je verhaal? Met goede narrowcasting software in de vorm van widgets en koppelingen zet je jouw verhaal kracht bij. Narrowcasting is de perfecte manier om de storytelling over jouw organisatie te ondersteunen met passend beeld in de vorm van video, nieuwsitems, foto’s noem maar op. Je vindt ze allemaal in de bibliotheek. Met een paar drukken op de juiste knoppen geef je jouw verhaal en je successtoru’s de kracht die ze verdienen!

Evenement? Narrowcasting!
Eventmarketing kan niet zonder narrowcasting. Naast de uitnodigingen, nieuwsbrieven en content via je eigen kanalen kun je narrowcasting gebruiken om het evenement bij je doelgroep onder de aandacht te brengen. Seminars, workshops, beursdeelname of winkelactie: narrowcasting zet jouw evenement ragfijn op de radar.

Er is meer. Veel meer!
Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die narrowcasting biedt. Wil je meer weten? Download onze whitepaper. Of lees ons artikel over hoe je meer betrokkenheid creëert bij je medewerkers met narrowcasting. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven