EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER BERGMAN CLINICS

Bergman Clinics

“Door het gebruik van Easyscreen narrowcasting voelen patiënten zich meer op hun gemak.”

Bergman Clinics is met de merken Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira in bijna 30 jaar uitgegroeid tot het grootste netwerk van focusklinieken voor planbare medische zorg in Nederland. Op meer dan vijftig locaties ontvangt Bergman inmiddels meer dan 275.000 cliënten per jaar.

Hoe Bergman Clinics narrowcasting gebruikt om de interne communicatie op hun locaties te verbeteren

Met Easyscreen heeft Bergman zijn eigen narrowcasting kanaal voor de verschillende focusklinieken. Het wordt gebruikt in 104 vestigingen in Nederland en toont informatieve video’s over behandelingen, werkwijze, waar ze voor staan maar ook scores die patiënten hun behandeling geven. Dit geef de patiënt (nog meer) vertrouwen en voelt zich op zijn gemak.

Bergman Clinics heeft templates laten ontwikkelen in hun eigen huisstijl. Hierdoor is op alle beeldschermen een uniforme uitstraling. Het programma wordt centraal aangestuurd maar heeft per focuskliniek ook een eigen uitzending. Door het gebruik van eigen video’s, organisatiebrede berichten en lokale informatie is het aantrekkelijk en actueel programma die de patiënt en bezoeker op hun gemak stelt.

Ontdek hoe makkelijk het is!

Scroll naar boven