Easyscreen: de communicatie achter de Boon Food Group

Boon Food Group

Boon Food Group is een familiebedrijf dat al meer dan 130 jaar bestaat. Vanuit hun hoofdkantoor en distributiecentrum in Nederland leveren ze dagelijks voedsel en verse producten aan supermarkten.

Vanuit hun hoofdkantoor wordt de dagelijkse goederenstroom door vrachtenwagen naar winkels verzorgd. Elke dag wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat supermarkten optimaal excelleren om hun klanten te bedienen.

 

Hoe Boon Food Group Digital Signage gebruikt om de interne communicatie in haar supermarkten te verbeteren

Met Easyscreen heeft Boon Food Group een eigen narrowcasting kanaal voor verschillende supermarktketens. Easyscreen bewijst zich op de verschillende vestigingen in Nederland met content met toegevoegde waarde en lokale informatie.

Ook de supermarktketens van Boon Food Group zijn al jaren klant. Supermarkten bestelden hun eerste mediaspelers en schermen en ook hebben we de installatie hiervan verzorgd.

Hoe narrowcasting ingezet wordt om de interne communicatie van Boon Food Group te verbeteren

Easyscreen heeft speciaal voor Boon Food Group een widget ontwikkeld om relevante informatie over al haar supermarkten te tonen met statistieken erbij op de kantoren.

Daarnaast wordt het videoprogramma van Easyscreen vanuit een centraal punt bestuurd, waardoor ze de inhoud van alle schermen vanuit daar kunnen inregelen.

De landscape schermen tonen ook op maat gemaakte content. Wij hebben een digitale bewegwijzering in de branding van deze supermarkt gemaakt.

De content die ze voornamelijk tonen:

  • Artikelen die in de aanbieding zijn
  • De openingstijden van de supermarkten
  • Social media, zoals Instagram, Facebook en Twitter
  • Overzicht van het personeel wat aan het werk is
  • Statistieken van verkoop .e.d voor de kantoren

 

Boon Food Group over ons:

"Easyscreen is een handige manier om informatie zoals productaanbod, werknemersinformatie en statistieken te communiceren om onze voedseldistributiekantoren te coördineren."

Bakery_image

Narrowcasting voor verschillende locaties over de hele wereld:

Klantcases zoals die van de Boon Food Group zijn een groot succes, omdat ze een oplossing hebben gevonden waarmee ze alleen intuïtieve software nodig hebben om 100 locaties door heel Europa te bedienen vanuit een centraal punt.

Wil je meer weten over Digital Signage in supermarkten?

Lees alles over onze oplossingen en probeer onze narrowcasting 31 dagen helemaal gratis!

  Lees meerGRATIS