Indoor LED schermen: vraag vandaag een gratis proef aan

Indoor LED schermen zijn de meest effectieve reclamedragers, dus in dit bericht laten we je zien wat het is, welke voordelen het biedt en hoe je deze methode van bewegwijzering installeert.

Narrowcasting als menu tv

Wat zijn indoor LED schermen? 

Digital Signage, ook wel digitale bewegwijzering genoemd, is een reclamemethode die zich onderscheidt door het gebruik van digitale monitoren voor dynamische bewegwijzering en communicatie. De meest voorkomende is het vinden van indoor LED schermen die gebruikmaken van nieuwe technologieën om elke nieuwe marketing strategie te dekken.

 

Een van de voornaamste kenmerken van deze reclamemethode is dat zij bestaat uit LED-reclameschermen. In het geval van indoor digitale reclame gebruik je een enkel LED-scherm dat van verschillende afmetingen kan zijn. Je kunt ook reuzenschermen samenvoegen tot een videowall. Het meest gebruikelijk voor bedrijven is het gebruik van players die worden beheerd vanuit narrowcasting software, ontworpen voor het beheer van digitale inhoud, en die de creatie en distributie van reclamepresentatie in winkels en winkels mogelijk maken. 

 

In elk geval is het belangrijk voor ogen te houden dat de boodschap in het middelpunt van de belangstelling moet staan en de gebruikers moet aansporen om aandachtig te blijven; digitale reclame is dus dynamisch en origineel. Het moet ook consistent zijn met de buitenreclame die je toont. 

Indoor LED schermen

 

Hier moet je aan denken bij de aankoop van LED-schermen voor indoor gebruik

Bij de keuze voor het plaatsen van een scherm met LED-verlichting voor het interieur van de zaak, is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal factoren die je zullen helpen de beste resultaten te verkrijgen:

 • Digital Signage software: dit content managementsysteem (CMS) wordt op een server geïnstalleerd en is toegankelijk via een online webpagina; bovendien is het flexibel en gemakkelijk te gebruiken, zodat optimale resultaten verzekerd zijn.
 • Mediaspelers: indoor LED-reclameschermen zijn verantwoordelijk voor het leveren van reclame aan gebruikers; de gekoppelde mediaspelers moeten de inhoud vloeiend uitzenden, met video’s of vloeiende animaties. Bovendien moeten zij 24 uur per dag en 365 dagen per jaar gebruikt kunnen worden, moeten ze op een afgeschermde plek staan en alleen op een specifiek apparaat werken. Bij Easyscreen gebruiken we de IAdea MBR 1100 mediaspeler.
 • Content: je kunt je eigen digitale content creëren voor jouw binnenschermen. De presentaties moeten van kwaliteit zijn en daarvoor is het van essentieel belang een analyse uit te voeren die je in staat stelt de behoeften van jouw gebruikers te kennen. Als dit niet het geval is, dan is het waarschijnlijk dat jouw marketingstrategie het publiek niet zal interesseren. Het beste is in te zetten op een impactvolle, gevarieerde en in het oog springende boodschap.

Voordelen van Easyscreen’s indoor LED displays

Indoor LED schermen zijn gemaakt met LED buizen, zijn modulair en full colour voor gebruik in elk winkelinterieur ongeacht de verlichting en lay-out. Ze zijn vervaardigd met LED-componenten van de hoogste kwaliteit, die een verbazingwekkende helderheid, contrast en kleurweergave bieden. Indoor LED-displays bieden een superieure beeldkwaliteit, dankzij intelligente en proactieve LED-tegels, en zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. 

 

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het kiezen voor indoor LED schermen in jouw bedrijf:

 • Eenvoudig beheer: indoor LED-schermen voor narrowcasting kunnen worden aangestuurd via een eenvoudige en intuïtieve software, zodat meerdere schermen kunnen worden beheerd, zelfs als ze zich in andere landen bevinden.
 • Reclame op afstand: maakt het mogelijk jouw strategie voor de creatie van digitale inhoud vanaf elk toestel te reproduceren; het zorgt ook voor dynamiek en dient als entertainment voor die bedrijven waar de wachtrijen vaak lang en saai zijn.
 • Geld besparen: hoewel de aanvankelijke investering groter kan zijn dan die voor drukwerk, zal zij zichzelf snel terugverdienen. Narrowcasting is goedkoper dan je denkt.
 • Resultaten meten: een ander voordeel van narrowcasting is dat je de interactie kunt controleren die bestaat tussen klanten en het merk; op dezelfde manier hebben ze sensoren om te zien waar gebruikers de aandacht vestigen en om daar de gewenste informatie te installeren.
 • Beslissing: narrowcasting helpt bij het bepalen van de inhoud die je wilt weergeven en bij het maken van een planning afhankelijk van de dag, het tijdstip of de week; bovendien zorgt het voor de overdracht van aanbiedingen in real time.
 • Beeld: Indoor LED schermen bieden een transparant, aangepast en modern beeld van het bedrijf, dat belangrijke informatie toont en het publiek op een bepaald moment aantrekt.
 • Opslag van informatie: volgens verschillende studies onthoudt 90% van de gebruikers beter de boodschappen die zij op de schermen hebben gezien; bovendien hebben verschillende analyses ervoor gezorgd dat narrowcasting de omzet van bedrijven tot 30% helpt verhogen.

 

Waarom zou je een indoor led display kopen?

Het belangrijkste doel van de meeste bedrijven is veel klanten aan te trekken en tegelijkertijd te blijven hangen in de gedachten van potentiële klanten door hun naam te verbinden met de dienst die zij aanbieden. Om dit te doen, moeten bedrijven een kwaliteitsproduct of -dienst hebben en een sterke identiteit die concurrenten kan overtreffen.

 

De beste manier om een sterke aanwezigheid van een bedrijf te creëren, die in de hoofden van de mensen kan worden gegrift, is door middel van reclame.

 

Indoor LED-displays kunnen het beste hulpmiddel worden voor jouw reclamestrategie, omdat ze een indrukwekkend element in jouw winkel kunnen worden. LED-displays zijn zeer veelzijdig en kunnen gemakkelijk overal naartoe worden verplaatst. Ze zijn een geweldige investering voor reclame-, promotie- en decoratieve doeleinden.

 

Belangrijkste marktsectoren die indoor LED displays nodig hebben

Wil je gaan voor narrowcasting in jouw bedrijf? Hier tonen wij jou de meest voorkomende ruimtes waar gewoonlijk zowel een enkel scherm als een reusachtig indoor LED scherm wordt geïnstalleerd. Ze maken een heldere vitrine mogelijk en garanderen, door hun grote afmetingen, een grote visuele impact; op dezelfde manier dienen indoor LED schermen om de aandacht van klanten te trekken en conventionele televisies te vervangen. Dit type narrowcasting is zeer gebruikelijk in winkels, restaurants, hotels, winkelcentra, musea en luchthavens:

 

In winkels, sportcentra en nachtclubs

Indoor LED schermen zijn heel gebruikelijk in winkels, omdat ze de zichtbaarheid van de zaak vergroten met beelden en video’s.

 

In restaurants en hotels

Een andere sector die ook gebruikmaakt van narrowcasting is de horeca; de belangrijkste functie ervan is het bespoedigen van bestellingen en het bereiken van een grotere autonomie van de klanten.

 

In winkelcentra, musea en luchthavens

De functie van deze LED binnen schermen is de doorgang van mensen in grote ruimten te verbeteren; bovendien dienen zij als informatiepunten en helpen zij de gebruikers om te komen waar ze heen moeten.

 

Installatie LED scherm

indoor Led schermen in conferentie hal

Wil je een indoor LED scherm installeren en weet je niet hoe je dat moet doen? Volg deze stappen om te genieten van de beste narrowcasting in jouw bedrijf:

 1. Plaats de LED schermen: dit kan horizontaal of verticaal; het doel is dat jouw informatie op het volledige scherm getoond wordt. Plaats de LED schermen naast elkaar of boven elkaar om de videowall op ware grootte te vormen. Installeer de accessoires. Sluit elk LED scherm aan met het meegeleverde netsnoer.
 2. Sluit de netwerkkabel aan: je moet vervolgens de genummerde netwerkkabel aansluiten op elk van de LED-schermen. Elke kabel is genummerd en wordt genoemd in de handleiding, sluit ze in de juiste volgorde aan op elk LED scherm. Daarna controleer je of de verlichting van de netwerkkabel aansluiting ononderbroken groen is, want dit geeft aan dat de internetverbinding in orde is.
 3. Koppel de software: maak en programmeer widgets en je zult zien hoe jouw content zichtbaar wordt op je indoor LED scherm. Zet de mediaspeler aan en programmeer jouw video’s, afbeeldingen en video’s. Wij voorzien je ook van narrowcasting templates zodat je met één klik jouw content kunt beheren. Jouw indoor LED reclame display is klaar.

 

Nu weet je alles over indoor LED schermen, dus waar wacht je nog op om deze reclameschermen in te zetten voor jouw bedrijf?

 

Indoor LED schermen en technische specificaties 

LED schermen in winkels en etalages zijn ontworpen om van korte afstand te worden bekeken, dus is het beter om een kleine pixelgrootte en een hogere resolutie te gebruiken.

 

Het is echter belangrijk aan te stippen dat er voor elke schermgrootte een overeenkomstige pixelgrootte is. Dit criterium is van essentieel belang bij de keuze van een LED scherm voor binnengebruik. Een display kopen met een kleinere pixelgrootte dan de aanbevolen grootte, zonder rekening te houden met andere parameters, kan leiden tot een te dure reclamedisplay die niet aan jouw behoeften of verwachtingen kan voldoen.

 

Onze indoor LED schermen zijn schermen met een hoge resolutie en zijn verkrijgbaar met een zeer kleine pixel pitch, waardoor een zeer scherp beeld wordt geboden, met een kwaliteit die vergelijkbaar is met die van videowall systemen, maar zonder de typische en vervelende traditionele tussenschotten.

 

Dit nieuwe type LED scherm met hoge resolutie is steeds populairder geworden in commerciële ruimten, waar het grote oppervlakken bestrijkt en spectaculaire multimedia-inhoud weergeeft, waardoor klanten tot kopen worden aangezet.

 

Digitale bewegwijzering buiten

Aan de andere kant zijn outdoor LED schermen en videowall voor buiten ook heel gebruikelijk, vooral bij trein- of bushaltes; de grootte ervan hangt meestal af van de beschikbare ruimte en het doel dat je wilt bereiken.  

 

Met Easyscreen zijn wij het leidende merk in Nederland voor narrowcasting en indoor LED schermen, vraag een gratis proef aan en wij zullen jou helpen met een prijsopgave voor een passend LED scherm.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven