Interactieve live stream

Voeg ook iets magisch toe aan je evenement

Het vieren van evenementen, zoals kerst of andere feestdagen, op meerdere locaties tegelijkertijd kan een uitdaging zijn. Ons Tech Lab heeft een interactieve live stream ontwikkeld om meer interactie en betrokkenheid te creëren tussen de locaties.

 

Gasten op verschillende locaties kunnen nu:

  • Dezelfde content zien op hetzelfde moment;
  • Berichten en foto’s real time delen op het scherm;
  • Met elkaar communiceren en samen feestvieren!

 

Acties leiden tot reacties met de Interactieve live stream
Toon je videoprogramma op het scherm en bereik maximale betrokkenheid. Alles wat jij en je gasten delen zal automatisch op alle schermen op de diverse locaties te zien zijn. Leuke foto’s, speciale begroetingen, geweldige quotes zullen allemaal meteen zichtbaar zijn op je evenement door het gebruiken van een bepaalde hashtag in de berichten.  

 

Op maat gemaakte koppeling
In 2015 werden we uitgedaagd door KFC om evenementen op diverse locaties met elkaar te verbinden via een scherm. Het Xmass KickAss Event was dan ook een groot succes! Sinds begin 2005 leveren we Instore Radio en Instore TV voor KFC in Nederland. Mooie designs, de beste content en smart tech ontwikkelingen. We hebben het allemaal in huis!

 

Meer interactie op je volgende evenement
Wil je ook iets leuks doen op je volgende evenement? Neem dan contact met ons op om ideeën uit te wisselen.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven