QuickEdit

Widgets bewerken zonder in te loggen?!

Met de nieuwe QuickEdit functie kun je binnen een paar muisklikken tekst, afbeeldingen en video’s aanpassen van widgets die draaien op het scherm, zonder voor elke wijziging in te hoeven loggen in easyscreen.

De QuickEdit functie is onder andere handig bij het gebruik van een wachttijdmelder waarbij de wachttijd continu aangepast wordt. Een ander voorbeeld waar de QuickEdit goed van pas komt, is een template waarin je een dagmenu toont. Met de QuickEdit verander je gemakkelijk het dagelijkse menu en laat je zien wat er op dat moment in de aanbieding is.

Wil je de QuickEdit functie ook gebruiken? Vraag een offerte aan via sales@easyscreen.tv.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven