Marketing voor advocaten: Boost jouw naam en merk met narrowcasting

Narrowcasting in wachtruimte

Aantrekken, informeren en binden. Dit zijn slechts drie van de vele voordelen die narrowcasting kan bieden aan de juridische sector. Buitenstaanders krijgen van juridische beroepen een zeer ernstig en traditioneel imago dat in de meeste gevallen niet overeenstemt met de realiteit. Een portret als dit kan worden veranderd met een passende marketing- en communicatiestrategie. Als je narrowcasting toevoegt als een van de marketinginstrumenten voor advocaten, kan het transformatieproces sneller worden voltooid.

 

Als je wilt dat jouw advocatenkantoor meer zichtbaarheid krijgt en zich met een moderner en aantrekkelijker imago op de markt positioneert, zeg dan ja tegen de installatie van een narrowcasting systeem. Narrowcasting voor advocaten wordt steeds relevanter in de meest gerenommeerde advocatenkantoren ter wereld.

€ 25,- PER MAAND

Vermaak je klanten in de wachtruimte 

De aandacht trekken van cliënten die naar een advocaat komen is eenvoudig als je de inhoud van jouw juridische marketingcampagnes afstemt op hun interesses en behoeften. Met narrowcasting voor advocaten kun je informatie uit de juridische sector aanbieden die interessant is voor al jouw bezoekers terwijl zij wachten op advies.

Een Digital signage software is krachtig genoeg om alles uit te zenden in jouw praktijk. Je kan de inhoud op beeld aanpassen zodat het past bij jouw bedrijf. Een afspeellijst aanmaken wat de hele dag of week wordt getoond. Bepaalde berichten gelijk aanpassen naarmate het nodig is. Bepaalde berichten uitzenden op een bepaalde tijd. Het is een krachtig instrument om klanten aan te trekken en te behouden. Inmiddels wordt narrowcasting al gebruikt om klantenportefeuille, juridische adviezen, klantresultaten te tonen aan bezoekers.

 

Vergeet echter niet dat de informatie die je aanbiedt, niet alleen in overeenstemming moet zijn met de waarden van jouw merk, maar ook afkomstig moet zijn van serieuze en betrouwbare bronnen. Anders kan de reputatie van jouw bedrijf een zware klap krijgen.

€ 25,- PER MAAND

Verhoog de motivatie van de werknemers van jouw bedrijf met narrowcasting

Wist je dat 59% van de werknemers hun bedrijf nooit zou aanbevelen als een ideale werkplek, of dat 87% nauwelijks geïnteresseerd is in wat er binnen gebeurt?

 

Met een goed marketingplan en het gebruik van narrowcasting kun je demotivatie van jouw werknemers voorkomen. Een ongemotiveerde werknemer is schadelijk voor jouw bedrijf omdat hij dan een slechte beeld buiten brengt. Daarnaast kan hij ook andere werknemers afleiden van zijn werk. Een manier om dit probleem te bestrijden is door zulke werknemers betrekken in jouw praktijk. Een belangrijke motivator voor werknemers is om betrokken te zijn met het bedrijf. Dit kan bereikt worden met narrowcasting.

Via team schermen kun je belangrijke informatie over het bedrijf aan jouw werknemers aanbieden, zodat zij zich als onderdeel van het bedrijf voelen. Digital signage systemen kunnen gegevens uitzenden via live, real-time camera’s of dynamische, geanimeerde informatie.

Corporate narrowcasting kan ook collaboratieve tools omvatten waarmee werknemers hun ideeën kunnen communiceren en het gevoel krijgen dat ze ook bijdragen aan de toekomst van het bedrijf.

Enkele narrowcasting oplossingen voor advocatenkantoren

  • Schermen voor vergaderzalen. Met deze oplossing kunt je effectief een vergadering plannen met jouw team en interactief inhoud met hen delen. Met dit systeem kunnen schermen aan alle soorten kalenders worden gekoppeld, waardoor het gemakkelijker wordt een ruimte voor een bepaalde dag te reserveren.
  • Metriek en prestatie schermen. Het is belangrijk dat jouw team weet wat het bedrijf in de loop van de tijd bereikt en hoe het bedrijf zich ontwikkelt. Het is een zeer goede manier om hun nieuwsgierigheid en belangstelling te wekken voor het bedrijf waar zij deel van uitmaken.
  • Social media scherm waarmee je de inhoud van jouw professioneel profiel op het internet kunt tonen. Jouw cliënten of de mensen die op zoek zijn naar een advocaat zullen weten wat jouw merk vertegenwoordigt op de markt, waardoor het een krachtig instrument wordt voor klantenwerving.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven