Het gebruik van openlucht-TV als marketinginstrument

Buiten reclame

Voordat je een outdoor TV installeert en meer te weten komt over de details van outdoor narrowcasting of de voordelen van het plaatsen van outdoor LED-schermen in openbare ruimtes, moet je één vraag beantwoorden.

€ 25,- PER MAAND

Wat moet ik allemaal weten over outdoor TV?

Outdoor reclame maken is een unieke manier om jouw klanten betrekken met jouw merk en winkel. Het wordt steeds vaker gebruikt op locaties zoals treinstations, vliegvelden, op straat en meer. Maar, waar moet je eigenlijk rekening mee houden om zoiets op te zetten? 

 

Een Tv installeren buitenhuis lijkt eenvoudig, maar is het niet. Weersomstandigheden, kwaliteit van het beeldscherm en/of het aansluit aan jouw narrowcasting softwareapplicatie zijn een belangrijke factoren om jouw outdoor tv goed te laten werken. Een Tv dat niet bestendig is tegen regen kan alleen maar problemen veroorzaken voor jouw marketing campagne. Daarom is het noodzakelijk om goed in te lezen over wat wel en niet mogelijk is. 

€ 25,- PER MAAND

Wat kunnen LED schermen of outdoor TV’s voor jouw merk betekenen?

2020 is een uitdagend jaar geweest voor alle sectoren, ook voor de reclame sector. Mobiliteitsbeperkingen hebben de straten leeggemaakt, maar het komen en gaan van voorbijgangers neemt alweer toe. Na maanden opgesloten te zijn in ons huis zijn we hongerig naar nieuwe ervaringen, naar interactie met alles wat de buitenwereld te bieden heeft.

 

Het is tijd voor een sterke opleving van digitale reclame via tv-schermen in de open lucht.

 

Hoe? Met LED schermen in openbare ruimtes met veel verkeer.

 

Narrowcasting in kledingzaak

Wat zijn de voordelen van digitale reclame via buitentelevisie?

 • De impact van de reclameboodschap is groter naarmate deze wordt gelanceerd op plaatsen met een grote toeloop van mensen.
 • De reclame is heel direct. Als de inhoud goed is opgebouwd, zullen voorbijgangers de boodschap over jouw product of dienst verwelkomen.
 • Wanneer narrowcasting schermen worden geplaatst in het gebouw van de onderneming, zal het publiek jouw locatie uiteindelijk identificeren met het merk.
 • Het is zeer flexibel. De boodschap kan worden aangepast aan elke ruimte of structuur.
 • Interactie. Met LED-schermen voor buiten kunt je een dialoog tot stand brengen tussen het merk en de klant. 
 • Het is altijd beschikbaar. Voorbijgangers kunnen het op elk moment zien, zelfs als het bedrijf gesloten is.

€ 25,- PER MAAND

Welke outdoor TV is het beste voor mijn digitale marketingcampagne?

De schermen en televisies die voor buitenreclame worden gebruikt, hebben een veel langere levenscyclus dan conventionele televisies. Er zijn vele modellen, maar bij Easyscreen raden wij altijd LED schermen aan, zowel vanwege de kwaliteit als de prijs.

Bij de keuze tussen de ene of de andere monitor moet je rekening houden met:

 • De inhoud die je gaat tonen: alleen afbeeldingen, tekst vergezeld van afbeeldingen …
 • In welke openbare ruimte zal het worden geplaatst: een gevel, een feesttent, op de plaats van een evenement.
 • Als het zonlicht direct op de monitor valt. In dat geval zult je helderdere LED-schermen moeten kiezen die er in een dergelijke omstandigheid goed uitzien.
 • Is het bestendig tegen regen of sneeuw.

 Wat zijn hun voordelen ten opzichte van andere soorten apparaten?

 • Ze kunnen dag en nacht werken.
 • Reclame kan met een afstandsbediening worden bestuurd.
 • Ze kunnen worden aangepast aan elke formaat en elk oppervlak.
 • Ze hebben een langere levensduur dan andere soorten monitoren en besparen daarom op lange termijn veel geld.
 • Ze zijn weerbestendig. Hitte, regen, sneeuw en stof zijn geen probleem. Dankzij hun technologie kunt je ze 24/7 gebruiken bij temperaturen van -30° tot 50°.
 • Ze geven beelden van hoge kwaliteit weer in alle weersomstandigheden.

Bij easyscreen.tv bieden wij je een gebruiksvriendelijke software voor digitale reclame die je gratis kunt uitproberen, waarmee je al deze inhoud op meerdere locaties kunt beheren en automatische updates kunt plannen.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven