Indoor LED schermen


Indoor LED schermen voor digitale reclame

Met indoor LED schermen kun je informatie, entertainmentvideo's en reclame in jouw bedrijf, kantoor of instelling laten zien. Deel aantrekkelijke en indrukwekkende content op jouw indoor schermen met het Easyscreen platform. Plaats ze in jouw winkel, wachtruimte of cafetaria. Communiceer meer en beter met digitale reclame!

Waar plaats je indoor LED schermen?

In de etalage

Door in de etalage schermen te plaatsen trek je gelijk de aandacht van de voorbijganger en creëer je een eerste contactmoment. Indoor LED schermen zijn ideaal om in de etalage te plaatsen en potentiële klanten zo uit te nodigen om binnen te komen.

Ik wil meer informatie over etalage schermen
Op kantoor bij de vergaderruimte

Vergeet ruzie om wie er in de vergaderruimte kan. Op het LED scherm verschijnt wie de ruimte heeft gereserveerd van hoe laat tot hoe laat door een koppeling met de kantooragenda. Op deze manier plan je makkelijk de ruimte in vanaf je mobiele telefoon of computer of wijzig afspraken direct op het scherm met de touch functionaliteit.

Ik wil meer informatie over meetingroom schermen
Bewegwijzering

Het plaatsen van een indoor LED-display bij de receptie naast de wachtrij vermindert de waargenomen wachttijd en creëert een ideale situatie om klanten meer inhoud te laten zien. Daarnaast helpen schermen met wayfinding de klant zich te lokaliseren en snel te zien waar ze kunnen vinden wat ze zoeken.

 

Ik wil meer informatie over wayfinding schermen
Kantoorschermen

Met indoor LED schermen kun je op een aantrekkelijke manier informatie overbrengen aan je team op kantoor. Met audiovisuele content houd je je team scherp en gemotiveerd door het tonen van de bedrijfswaarden, sociale media of de behaalde resultaten.

 

Ik wil meer informatie over kantoor schermen
In de wachtruimte

Als je bijvoorbeeld een zorginstelling hebt, heb je patiënten die wachten in de wachtruimte. Om de wachttijd te verzachten kun je ze vermaken of informeren over wanneer ze aan de beurt zijn met de combinatie van LED schermen en onze Digital Signage.

 

Ik wil meer informatie over wachtruimte schermen
In de winkelschappen

Plaats een indoor LED scherm op de schappen in jouw winkel naast producten om de winkelende bezoeker meer informatie te geven over het product en het product aantrekkelijker te maken om te kopen. Je kunt productvergelijkingen tonen of de nieuwste promoties, aanbevelingen doen of aanvullende producten suggereren.

Ik wil meer informatie over schermen in de winkelschappen

Vermaak je klanten, houd ze op de hoogte van het laatste nieuws en til je communicatie naar een hoger niveau met indoor LED schermen

probeer een maand