digital signage as POS TV to display product information

Narrowcasting voor winkelketens en merken

Easyscreen is een narrowcasting software platform waarmee winkels en merken nuttige en inspirerende content kunnen weergeven op elk scherm, overal en in een mum van tijd.

 

[contact-form-7 title="" id="none"]

Deze merken waren je al voor

Vergroot je bereik met minder moeite

Trek jouw publiek aan en versterk jouw bedrijf met Easyscreen's narrowcasting software. Verhoog merkbekendheid, creëer een verbinding met jouw merk, koppel marketingactiviteiten tussen winkels, toon promotievideo's en geef informatie over openingstijden in de winkel. Laat zien waarom klanten bij je moeten kopen om de verkoop te vergroten: 4 van de 5 productmerken melden een stijging tot 33% wanneer narrowcasting is geïnstalleerd bij het verkooppunt.

 

digital signage for retail and brands - shop window tv

 

Blijf zichtbaar met nieuwe content

Door de content actueel en up-to-date te houden, zorg je ervoor dat klanten blijven opletten. De content van een narrowcasting scherm trekt meer aandacht dan tv, radio, magazine en billboards.

De software van Easyscreen maakt het beheren en bijwerken van jouw content eenvoudig en snel, ongeacht de complexiteit van jouw narrowcasting oplossing. Je kunt je content en mediaspelers taggen en categoriseren, afspeellijsten maken en plannen voor de toekomst.

Als dit enigszins verwarrend klinkt, maak je geen zorgen. We hebben een uitgebreid support team  dat je bij de hand neemt en uitlegt wat je moet weten. Begin vanaf het begin en laat je door onze experts begeleiden.

 

  • Sportnieuws

    Gebruik te allen tijde dynamische content

Narrowcasting is een geweldige manier om shoppers te inspireren. Klanten kunnen hun gevoelsmatige wachttijd bij het afrekenen met 35% verminderen met narrowcasting schermen. Onderzoek geeft aan dat klanten informatie willen zien over verkoopartikelen, evenementen in de winkel, nieuwe services en zelfs lokaal weer terwijl ze in de rij staan.

Jouw content hoeven geen eigen informatie-berichten te zijn. Het kan externe content van Social Media of informatie uit nieuwsbronnen  zijn om online engagement van klanten aan te moedigen op basis van de locatie en voorkeuren van jouw klant. Je kunt jouw schermen ook gebruiken als advertentieruimte voor jouw partners.

 

digital signage hardware media playersVolledige service met betaalbare hardware

Easyscreen is een one-stop-shop voor narrowcasting. Dit betekent dat we in staat zijn om te zorgen voor al jouw narrowcasting behoeften. Als je een paar schermen in een winkel of meerdere beeldschermen op een reeks locaties wilt inzetten, dan kunnen wij jou helpen.

We leveren hardware, content creatie en online software, en zorgen voor installatie en onderhoud. Je kunt er zeker van zijn dat je in goede handen bent. We hebben een massa klantverhalen waarin onze expertise wordt getoond.

We gebruiken een reeks professionele en betaalbare schermen en mediaspelers die een eenvoudige installatieprocedure hebben en technologie gebruiken die geavanceerd en bewezen is. We hebben de opties getest en de beste hardware voor je gekozen.

 

De noodzaak om informatie voortdurend bij te werken, is nu een probleem uit het verleden

 

Narrowcasting software biedt je templates die een XML-feed kunnen bevatten. Met andere woorden, je kunt content weergeven met informatie die automatisch wordt bijgewerkt en van bronnen naar keuze. Je kunt jouw narrowcasting ook verbinden met interne gegevens. Retail en merken gebruiken onze software om voorraadniveaus weer te geven en klanten in de winkel hun e-commerce opties te geven. Interne communicatie kan ook worden verbeterd: toon onder andere vergaderruimte roosters, motiverende content en bewegwijzering.

 

probeer het nugratis

Ontdek een wereld met nieuwe mogelijkheden

Snelle en eenvoudige opzet in 3 stappen

Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Wij zullen je onze mediaspeler en narrowcasting software leveren.

1. Dynamische creaties

Log in op het narrowcasting softwareplatform van Easyscreen en maak jouw content aan door te kiezen uit onze verscheidenheid aan kant en klare templates, apps en widgets. Pas het aan met jouw logo, kleuren, informatie en media, of begin opnieuw en upload jouw eigen content.

 

2. Scherm compatibiliteit

Sluit jouw mediaspeler aan op jouw scherm (of wij doen dit voor je). Al onze apparaten kunnen eenvoudig worden aangesloten op elk HD-scherm, tv of zelfs projectorwanden.

3. Meerdere locaties

Voorzie één of meerdere schermen van content en op meerdere locaties dankzij onze dynamische afspeellijsten. Je hebt de controle over jouw schermen en kunt dit zelfs op afstand doen

 

 

Jouw succes = ons succes

Ons team heeft meer dan een decennium ervaring met het helpen van bedrijven als die van jou om narrowcasting projecten te realiseren

illustration of shopping woman in sports shoes store

Belangrijkste functies

tv scherm met diverse social media streams

Social Media TV

Wil je jouw berichten, likes en shares op jouw narrowcasting tonen? Met Social Media TV kun je eenvoudig al jouw sociale mediakanalen, zoals YouTube, Facebook, Pinterest en Instagram, integreren in jouw afspeellijst.

Je kunt jouw klanten aanmoedigen om hun merkervaringen te delen met foto's en recensies en mee te doen met een hashtag campagne.

POS TV

Shopper Marketing: creëer de ultieme in store klantervaring. Plaats jouw schermen in de productschappen en toon jouw productpromotie of demovideo.

Met POS TV betrek je jouw klanten precies waar de informatie wordt verwerkt, worden opties geanalyseerd en worden beslissingen genomen: naast jouw producten, in de schappen.

Etalage TV

Een etalage is het eerste wat een potentiële klant ziet van een winkel. Het is dus belangrijk om een ​​etalage te hebben die opvalt tussen de massa.

Narrowcasting biedt je de mogelijkheid om een ​​dynamische etalage te creëren met de nieuwste promoties, product en merkinformatie en nog veel meer. Je kunt jouw etalage zelfs laten aanpassen aan het aankoopgedrag op verschillende tijdstippen van de dag.

"We gebruiken Easyscreen voor narrowcasting in onze 136 fietsspeciaalzaken, omdat het ons in staat stelt om onze tv programmering in de winkel aan te passen, we kunnen bijvoorbeeld nationale of lokale campagnes toevoegen vanuit ons hoofdkantoor."

Start jouw narrowcasting demo voor de detailhandel. Het is gratis!

Je zult genieten van onze eenvoudige en gestroomlijnde gebruikers interface voor alle branches, inclusief de detailhandel. Onze one-click oplossing wordt geleverd met eenvoudige hulpmiddelen voor het maken van content, compleet beheer van afspeellijsten en een uitgebreide bibliotheek met afbeeldingen en templates van hoge kwaliteit.

Test onze aantrekkelijke narrowcasting software volledig gratis gedurende 14 dagen. We sturen je een e-mail met jouw gebruikersnaam en wachtwoord, daarna hoef je alleen maar in te loggen en te browsen.

[contact-form-7 title="" id="none"]